ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η NOBACCO (Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης) ήρθε επιτέλους στην Ηλεία!

Η NOBACCO (Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης) ήρθε επιτέλους στην Ηλεία!

NOBACCO (Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης) και στην Ηλεία!

NOBACCO και στην Ηλεία!

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα ανάπτυξης επεκτείνοντας το δίκτυο  και τα σημεία πώλησης των προιόντων της

Πίο συγκεκριμένα τα προιόντα της  NOBACCO  θα τα βρίσκεται και στον Πύργο Ηλείας ,επί της 28ης Οκτωβρίου 28 -έναντι Δικαστηρίων Πύργου (πλατεία Δικαστηρίων),στο εμπορικό κέντρο της πόλης
Η παρουσία της NOBACCO, έρχεται να επισφραγίσει μία πορεία 8 χρόνων συνεχούς ανάπτυξης.

—28ης Οκτωβρίου 28 (έναντι δικαστηρίων), 27100 Πύργος Ηλείας

ΤΗΛ.+30 26210 37316 κιν.6932404656

Κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.–

Μία πορεία που σηματοδοτείται από την επένδυση στην καινοτομία, την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους καταναλωτές και την προσεκτικά σχεδιασμένη επέκταση του δικτύου των καταστημάτων.

Η ΝΟΒΑCCO σήμερα διαθέτει 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παραγωγή των υγρών αναπλήρωσης και πρόσφατα εγκαινίασε την λειτουργία του NOBACCO DESIGN CENTER για τον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Δείγμα της συνεχούς ανάπτυξης και επένδυσης της NOBACCΟ αποτελεί το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα σκοπεύει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της και σε άλλες χώρες! (η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία)

 

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί.

Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πανεπιστήμιο Πάτρας

Το 2014 η Nobacco ανταποκρινόμενη στη συνεχή δέσμευση της να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους ξεκίνησε μία νέα επιστημονική συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο τη ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Η συνεργασία αυτή με την ονομασία «Aquarius Project» θεωρείται πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς κάνει πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και την ερευνητική κοινότητα για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία. Σε μία περίοδο όπου η Ελλάδα έχει ως πρωταρχική ανάγκη την ενίσχυση της παραγωγικής της δομής με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή ζήτηση, η ΝΟBACCO, επένδυσε στις δυνατότητες της ελληνικής ερευνητικής υποδομής.

Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα επιστημονικών και εμπορικών δράσεων της Aquarius Project, το πρώτο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά είναι μια ολοκληρωμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης για χρήση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με την επωνυμία Liquidom.

Τα υγρά αναπλήρωσης της Liquidom διακρίνονται για την ποιότητά τους που είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Βιοχημείας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ερευνητικό προσωπικό του, με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, μετά από πολυετή ερευνητική ενασχόληση με τη νικοτίνη και τους ανθρώπινους νικοτινικούς υποδοχείς, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας και υψηλής καθαρότητας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η NOBACCO στηρίζει έμπρακτα την Επιστημονική έρευνα και συνεργάζεται με την Επιστημονική Κοινότητα έχοντας υποστηρίξει τόσο στον τομέα της τεχνογνωσίας αλλά και οικονομικά, την πραγματοποίηση 5 τουλάχιστον μελετών μέχρι σήμερα σε ελληνικά Πανεπιστήμια αλλά και νοσοκομεία. Πρακτικά, η στήριξη της NOBACCO παρέχεται συνήθως υπό τη μορφή χρηματοδότησης ή/και παροχής εξοπλισμού (ηλεκτρονικές συσκευές ατμίσματος, υγρά αναπλήρωσης κτλ) ανάλογα με τον τύπο της έρευνας.

 

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι και τα τέλη του 2016, η NOBACCO πρωτοπόρησε στο χώρο του ατμίσματος συμμετέχοντας στο πληρέστερο και παγκοσμίως εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης Υγρών Αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids) σε συνεργασία με το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το επιστημονικό αυτό πρόγραμμα Πιστοποίησης που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ), αποτέλεσε το πρώτο πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγρών Αναπλήρωσης παγκοσμίως αποδεικνύοντας ότι τα υγρά αναπλήρωσης, όπως προκύπτει από την ταξινόμηση των συστατικών τους, δεν είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Επίσης, τα υγρά αναπλήρωσης δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και ειδικότερα δεν έχουν ανιχνευθεί νιτροζαμίνες και αρωματικοί πολυκυκλικοί υδρογονάνθρακες σύμφωνα με τα αναφερόμενα όρια ανίχνευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς.
Η εφαρμογή του αυστηρού προγράμματος Πιστοποίησης εξασφαλίζει τη διαχρονική παροχή ασφαλών προϊόντων.

Τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO, ελέγχονταν κάθε μήνα και για όλη τη διάρκεια του προγράμματος από το Πανεπιστήμιο και διαθέτουν πιστοποίηση ως προς τη σύστασή τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008.

 

Στηρίζουμε την παραγωγή νέας γνώσης για το άτμισμα

Χρηματοδότηση ερευνητικού πρωτοκόλλου με θέμα τη μελέτη της επίδρασης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελαστικότητα των αγγείων της καρδιάς. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Υποστήριξη κλινικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό μοντέλο, με την εισπνοή καθαρού αέρα, την εισπνοή τσιγάρου και την εισπνοή ατμού ηλεκτρονικού τσιγάρου με σημείο αναφοράς τη φλεγμονή/βλάβη/επίδραση στους πνεύμονες. Η έρευνα ολοκληρώθηκε στο ελληνικό νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Παροχή εξοπλισμού και υποστήριξη μελέτης που θα πραγματοποιηθεί στη Β’ Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Αττικού Νοσοκομείου με επικεφαλής τον διευθυντή του τμήματος κ. Ιωάννη Λεκάκη.

Ταυτότητα

H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 65 καταστημάτων, και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση της νέας συνήθειας του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη την χώρα.

Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία. Ξεκινώντας με ένα pavilion στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το πρώτο NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία.

Ακολουθώντας το αναπτυξιακό της πλάνο, η NOBACCO, επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της και στη Γερμανία! Το πρώτο NOBACCO Shop στη Γερμανία, άνοιξε τις πόρτες του στο ατμιστικό κοινό την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. Σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα καταστήματα που θα επισφραγίσουν την παρουσία της NOBACCO στη χώρα της Γερμανίας.

Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.

Το όραμα

Το όραμα της ΝΟΒΑCCO είναι να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση του ατμίσματος στην χώρα, ως υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.

Αποστολή

Αποστολή της εταιρείας είναι να είναι πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Σύστημα Ποιότητας

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

28ης Οκτωβρίου 28 (έναντι δικαστηρίων), 27100 Πύργος Ηλείας

ΤΗΛ.+30 26210 37316 κιν.6932404656

Κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.

Κοινοποιήστε το:

Προσοχή!

Ο Browser που χρησιμοποιείτε είναι πολύ παλιός.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη βλέπετε σωστά τις ιστοσελίδες καθώς επίσης υπάρχουν κίνδυνοι ασφάλειας. Παρακαλούμε αναβαθμίστε τον Browser σας.

Το IliakaNea.gr σας προτείνει τον Chrome.