Ασταμάτητος Δρογγίτης στο «Cage Survivor Submissionism 17».
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ασταμάτητος Δρογγίτης στο «Cage Survivor Submissionism 17».

Ασταμάτητος Δρογγίτης στο «Cage Survivor Submissionism 17».

Για τρίτη συνεχόμενη μάχη αήττητος ο Βαρθολομαίος Δρογγίτης Διονύσης της ΜΜΑ Ilida Fighting Academy που αγωνίστηκε στην επαγγελματική διοργάνωση  «Cage Survivor Submissionism 17» που έλαβε χώρα στο «The CORE Athens» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, σε αγώνα grappling στα 70kg. Ο Ηλείος αθλητής του προπονητή Παπαδόπουλου Διονυση κατάφερε να πάρει την νίκη με απόφαση των κριτών μετά από αγώνα 18 λεπτών. Προπονητής και αθλητής ευχαριστούν θερμά για τη συνεργασία και προετοιμασία τον σύλλογο των παγκόσμιων πρωταθλητών πάλης «Τιτάνες» με προπονητή των κύριο Αλέξη Κολιτσόπουλο, όπου έχει απογειώσει την όρθια μάχη του αθλητή.
Το grappling είναι ένα είδος πάλης, πολύ κοντά στην μορφή τις αυτοάμυνας, περιλαμβάνει τεχνικές ελευθέρας πάλης, τεχνικές Τζούντο, αλλά και έλεγχο του αντιπάλου στο έδαφος με διάφορες τεχνικές «κλειδαριές» ελέγχου όπου μπορεί να αναγκάσει τον αντίπαλο σε παραίτηση χωρίς να περιλαμβάνει χτυπήματα.
Το σύστημα αυτό έχει μεγάλη ανάπτυξη στο εξωτερικό, πλέον και στην Ελλάδα. Στον νομό μας ήρθε από τον προπονητή Παπαδόπουλο Διονύση που βοήθησε πάρα πολύ στην εξάπλωση του και στην ανάπτυξη του.
Ο ίδιος είναι σε συνεχή επαφή με τον δάσκαλό του Χρήστο Μαρκέζ όπου είναι ένας από τους πρωτεργάτες που έφεραν το άθλημα αυτό στην Ελλάδα και προσπαθεί στην συνεχή βελτίωση του ίδιου αλλά και των αθλητών του.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους χώρους των σχολών μας
ΜΜΑ ilida fighting Academy’s Σισίνη και Κοραή 19 Αμαλιάδα και
Olympic fighting Academy Χαριλάου Επαμεινώνδα 7
Τηλ 6975645340.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: