Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
10.000 επεμβάσεις, 68 χρόνια καριέρα: Η 90χρονη χειρουργός που… αρνείται να αφήσει το νυστέρι
10.000 επεμβάσεις, 68 χρόνια καριέρα: Η 90χρονη χειρουργός που… αρνείται να αφήσει το νυστέρι - Fanpage

10.000 επεμβάσεις, 68 χρόνια καριέρα: Η 90χρονη χειρουργός που… αρνείται να αφήσει το νυστέρι


Δεν είναι στα άμεσα σχέδια της η συνταξιοδότηηση. Ο λόγος για την 90χρονη χειρουργό, Alla Ilyinichna Levushkina, η οποία πιθανότατα είναι η γηραιότερη χειρουργός του κόσμου με πάνω από 10.000 επεμβάσεις σε 68 χρόνια καριέρας. Η 90χρονη χειρουργός που… αρνείται να αφήσει το νυστέρι και δεν έχει την συνταξιοδότηση στα άμεσα σχέδια της

Τέσσερις επεμβάσεις την ημέρα

Η 89χρονη σήμερα Levushkina δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραδώσει το νυστέρι που έχει γίνει κάτι σαν… προέκταση του χεριού της τα τελευταία 68 χρόνια που εργάζεται ως χειρουργός.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, ακόμα και σήμερα, πραγματοποιεί τέσσερις επεμβάσεις τη μέρα στο νοσοκομείο της πόλης Ριαζάν, κοντά στη Μόσχα.

Η βετεράνος των χειρουργείων είναι μικροσκοπική (έχει μόλις 1,50 μέτρο ύψος) και χρησιμοποιεί ένα ειδικό σκαλάκι κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων για να φτάνει τους ασθενείς της.

Ωστόσο μην αφήνετε το μπόι της να σας ξεγελάσει. Πρόκειται για μια εξαιρετική επαγγελματία που τα έχει «400» σύμφωνα με τους συναδέλφους της.

Ο λόγος που δεν βγαίνει στη σύνταξη

«Η ιδιότητα του γιατρού δεν είναι επάγγελμα, αλλά τρόπος ζωής», είπε πρόσφατα η 89χρονη σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε γιατί δεν βγαίνει στη σύνταξη.

«Αν σταματούσα να δουλεύω, ποιος θα έκανε τις επεμβάσεις», τον ρώτησε η Alla, που δηλώνει ότι γεμίζει ενέργεια σαν «άλογο σε ιπποδρομία» με το που μπαίνει στο χειρουργείο.

fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: