Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική 18 Επιλογές για κάθε χρήση
18 Επιλογές για κάθε χρήση

18 Επιλογές για κάθε χρήση


Τα μοντέλα της Σειράς είναι εξοπλισμένα με τους κινητήρες FARMotion (Tier 4i) που ξεκινoύν με ονομαστική ισχύ 75 ίππων και τρεις κυλίνδρους και φτάνει τους 107 ίππους για τους τετρακύλινδρους. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) τούρμπο κινητήρας Common Rail με 7 μπεκ εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές, σημειώνει η κατασκευάστρια εταιρεία. Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Ο χειριστής μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει και να επαναφέρει τις ιδανικές ταχύτητες που επιθυμεί για κάθε παρελκόμενό του.

Η σχεδίαση του εμπρόσθιου άξονα που διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση προσφέρει την μικρότερη δυνατή ακτίνα στροφής υποστηρίζει η Lamborghini, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση με κάθε παρελκόμενο. Σημειώνεται εδώ, πως το σύστημα διεύθυνσης διαθέτει ξεχωριστή αντλία λαδιού για βέλτιστη λειτουργία. Επιπλέον αυτών, διατίθεται και η καινοτόμα ανεξάρτητη εμπρόσθια ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση στα μοντέλα Spire S και Spire V.

Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης, σύμφωνα με την Lamborghini προσφέρεται η επιλογή μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με 30 εμπρός και 15 πίσω με έρπουσα ή 45 εμπρός και 45 πίσω με έρπουσα και υπέ- ραργο, 3 βαθμίδες Powershift και το νέο κιβώτιο ταχυτήτων VRT με τελική ταχύτητα 40 χλμ/ώρα. Υπάρχουν εκδόσεις με μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα (LS) και εκδό- σεις με ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα (GS) και σύστημα Stop & Go.

Για τη λειτουργία των παρελκόμενων, τα τρακτέρ της Σειράς Spire διαθέτουν ΡΤΟ με 3 ταχύτητες (540/540E/1000) και συγχρονισμένο PTO με πολύδισκο συμπλέκτη σε λουτρό λαδιού ενώ υπάρχει η επιλογή εμπρόσθιου PTO 1000 στροφών. Το υδραυλικό σύστημα διαθέτει αντλία παροχής 54 λίτρων/λεπτό και προαιρετικά διπλή αντλία με παροχή 38 + 26 λίτρα/λεπτό. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι 6 αναμονές στα εξωτερικά υδραυλικά με ρυθμιστή ροής και δυνατότητα τοποθέτησης πλαϊνών και εμπρόσθιων αναμονών.

Ο νέος σχεδιασμός των τρακτέρ διατηρεί το ξεχωριστό στυλ που διακατέχει την ιστορική αυτή φίρμα. Συγκεκριμένα, το νέο καπό επανασχεδιάστηκε χωρίς γωνίες για να μην τραυματίζονται δέντρα και καρποί κατά την διέλευση του μέσα στους αμπελώνες.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ SPECIAL CAB

-Χαμηλό ύψος
-Προστασία από χημικά μέσω των φίλτρων άνθρακα
-Μονοκόμματες πόρτες
δεξιά και αριστερά
που προσφέρουν πανοραμική ορατότητα
-Σύστημα θέρμανσης και A/C
-Μπροστινό σκίαστρο για τον ήλιο
-Εμπρόσθιο και οπίσθιο υαλοκαθαριστήρα 2 καθρέπτες (δεξιά και αριστερά)
Για τα μοντέλα Spire F, Spire S & V

Η έκδοση Spire F Target ξεχωρίζει ανάμεσα στα μοντέλα. Διαθέτει πάτωμα χωρίς καλώδια, με κινητήρες 3 ή 4 κυλίνδρων FARMotion Common Rail και μια σειρά από 6 διαφορετικά μοντέλα. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι σε συνδυασμό με τα ειδικά υλικά που λειτουργούν ενάντια στους κραδασμούς και θορύβους αποτελούν ένα από τα μυστικά της σειράς Target που το κάνουν τόσο άνετο σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία. Ταυτόχρονα, οι λεβιέδες ταχυτήτων που βρίσκονται στα δεξιά του χειριστή κάνουν την επιβίβαση και αποβί- βαση του ακόμη πιο άνετη.

Τα μηχανήματα της Lamborghini διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία «Η Δήμητρα Α.Ε» (τηλ. 210/5155777)

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: