1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου - ΠΕ Δυτ. Πελοποννήσου - Μοίρασαν σχολικό υλικό
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου – ΠΕ Δυτ. Πελοποννήσου – Μοίρασαν σχολικό υλικό

1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου – ΠΕ Δυτ. Πελοποννήσου – Μοίρασαν σχολικό υλικό

Σημαντική ποσότητα τετραδίων, στυλό, γεωμετρικών οργάνων, ειδών ζωγραφικής και καλλιτεχνίας και άλλου σχολικού υλικού παρέδωσε αντιπροσωπεία βαθμοφόρων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πύργου στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου Κρεστένων. Τα είδη ήταν χωρισμένα και δόθηκαν σε κάθε τάξη για να μοιραστούν από τους Δασκάλους.

Όπως είναι γνωστό η περιοχή των Κρεστένων, όπως και των γειτονικών χωριών απ’ όπου προέρχονται οι μαθητές των σχολείων επλήγησαν από τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές. Έτσι, οι Πρόσκοποι του Πύργου κινητοποιήθηκαν και σε συνεργασία και με Προσκόπους από άλλα μέρη της Ελλάδας συγκέντρωσαν τα σχολικά είδη και τα παρέδωσαν.

Ο Σύλλογος των διδασκόντων και οι μαθητές ευχαρίστησαν τους Προσκόπους. Εκ μέρους τους ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δημ. Μπατζάκας ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου για την προσφορά γραφικής ύλης στο σχολείο μας! Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κάθε προσφορά στο συνάνθρωπο είναι σημαντική! Ύστερα μάλιστα και από το δύσκολο καλοκαίρι με τις καταστροφικές πυρκαγιές γίνεται σημαντικότερη . Συγχαρητήρια για το έργο σας , υγεία σε όλους και πάντα δημιουργικοί !!!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: