Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
200.000 χιλιόμετρα χωρίς σταγόνα βενζίνης

200.000 χιλιόμετρα χωρίς σταγόνα βενζίνης

Το Nissan Leaf άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το λανσάρισμα του πρώτου EV μαζικής παραγωγής  το 2010 ήταν ένα στοίχημα, αλλά χάρη στους πιστούς ιδιοκτήτες και τους ενθουσιώδεις της ηλεκτροκίνησης, όπως η οικογένεια Monroe, η ιαπωνική μάρκα δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες για την περαιτέρω μείωση των εκπομπών άνθρακα.  Ως μια εκ των πρώτων ιδιοκτητών Leaf στις ΗΠΑ, η οικογένεια Monroe εξακολουθεί να κατέχει το ηλεκτρικό όχημα που αγόρασε το 2010. Από τότε έχει διανύσει πάνω από 200.000 χιλιόμετρα, χωρίς να σπαταλήσει ούτε μια σταγόνα βενζίνης.

Τα πλεονεκτήματα του μοντέλου ήταν αυτά που παρότρυναν τους Monroe στην αγορά του. Ωστόσο, η αξιοπιστία  του αυτοκινήτου και οι χαμηλές δαπάνες για  συντήρηση, συν το γεγονός ότι δεν  χρειάζεται να πληρώσουν για βενζίνη, ήταν που το κράτησαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην καθημερινότητά τους. Επιπλέον, με το Leaf είναι σε θέση να διατηρήσουν τη δέσμευσή τους για έναν τρόπο ζωής με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Σήμερα, με αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα, το τελευταία γενιάς Leaf είναι εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου  να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας.

Είναι επίσης εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPILOTPark, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα και με ευκολία. Τέλος, μπορεί τώρα να αποκτηθεί, με το πρόγραμμα το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που πρόσφατα θέσπισε η κυβέρνηση, σε δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από τις 27.500€ για την έκδοση με την μπαταρία των 40Kwh (συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων στην αρχική τιμή  και στην απόσυρση παλαιού οχήματος).

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: