Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
200 χρόνια τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του ’21.

200 χρόνια τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του ’21.

25η Μαρτίου 1821 –25η Μαρτίου 2021:

200 χρόνια τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του ’21.

200 χρόνια από την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 συμπληρώνονται φέτος.

Μια ξεχωριστή ημέρα, διπλή γιορτή για τη Χριστιανοσύνη, την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι πάντα επίκαιρο και ισχυρό και ακόμα περισσότερο σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διάγουμε.

Σήμερα, άπαντες αποτίνουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες, που πολέμησαν ενάντια σε μια ισχυρή αυτοκρατορία με «υπερόπλο» τη δύναμη της ψυχής τους, κάνοντας τη λαχτάρα τους για λευτεριά πραγματικότητα απέναντι σε εκμηδενισμένες πιθανότητες επιτυχίας.

Οι Έλληνες του Μοριά πρώτοι βροντοφώναξαν με αποφασιστικότητα το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ» και σήκωσαν το λάβαρο της λευτεριάς στην Αγία Λαύρα, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα απέναντι στον οθωμανικό ζυγό σ’ όλο το έθνος.

Περήφανοι ως Έλληνες αστυνομικοί αντλούμε δύναμη από το παράδειγμα των προγόνων μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να προστατεύουμε το σύνταγμα την δημοκρατία και την νομιμότητα των Ελλήνων πολιτών. Δηλώνουμε «παρών» στις σύγχρονες ανάγκες του Κράτους μας, προασπίζοντας την διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις ζωές μας για την διαφύλαξη των Ελληνικών εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Χριστιανούς για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και στον ελληνισμό.

Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω το έθνος!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΝΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: