Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
25η Μαρτίου 1821: Ο εορτασμός της εθνικής επετείου και η παρέλαση στον δήμο Ήλιδας (vid/pics)

25η Μαρτίου 1821: Ο εορτασμός της εθνικής επετείου και η παρέλαση στον δήμο Ήλιδας (vid/pics)Με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου (στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων θα παραστούν οι σημαίες των σχολείων μαζί με τους παραστάτες), ξεκίνησαν οι σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, στην Αμαλιάδα..

Στις 10.45 π.μ. πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ στις 11.00 π.μ. έγινε κατάθεση στεφάνων.

Στις 11.30 π.μ. ξεκίνησε η παρέλαση στις οδούς Καλαβρύτων και Φιλικής Εταιρείας (αφετηρία στο 1ο Γυμνάσιο στην οδό Φραγκαβίλλας και τερματισμός στην οδό Κολοκοτρώνη) από τους μαθητές και τις μαθήτριες παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακού Τραγουδιού «Ο Μωριάς», τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Ρίζες» και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών).

Στις 12.15 μ.μ. θα γίνουν Παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία Αγ. Αθανασίου από τα Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακού Τραγουδιού «Ο Μωριάς» και του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Ρίζες».

PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: