''Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Πύργου αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, πολύ λίγος. ''
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
”Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Πύργου αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, πολύ λίγος. ”

”Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Πύργου αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, πολύ λίγος. ”

Δήλωση του Κωνσταντίνου Χρυσικόπουλου Εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κατακόλου 

Στον εχθρό δεν διαμαρτύρεσαι…τον πολεμάς…
Τα ξέρω όλα!!! 
Η υπεροψία, η αλαζονία, το αίσθημα του αυτοκράτορα είναι δείγματα ανικανότητας. Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Πύργου αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, πολύ λίγος. 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/6/2022 αναγκάστηκε να τοποθετήσει εμένα στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου. Πρόταση του δημάρχου ήταν ο κ. Σπυρούλιας για την ανάπτυξη του λιμανιού και πρότασή του ήταν επίσης και η παραίτηση του ίδιου. Δεν στέκομαι όμως σε αυτά. Δικαιωθήκαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και προχωράμε.
Δηλώνω για μια ακόμη φορά πως η πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Κατακόλου στο πρόσωπό μου είναι η ασπίδα για το χωριό μας, το εγκαταλειμμένο Κατάκολο. Κάποιοι το θέλουν να το χρησιμοποιούν μόνο για τις ορέξεις τους…
Εμπνέονται φαίνεται από τον μαΐστρο, το βουνό και τα νόστιμα ψαράκια του. Ήρθε η ώρα…Στον εχθρό δεν διαμαρτύρεσαι…τον πολεμάς…
Η πλειοψηφία του Κατακόλου πιστεύει σε εμένα για να προχωρήσουμε σε κάτι ουσιαστικό για το χωριό. Το Τοπικό Συμβούλιο είναι συμπαγές, όλοι μαζί χωρίς παρατάξεις μόνο και μόνο για το χωριό. Δεν μπορεί κανένας να το διασπάσει. Το λιμάνι ανήκει στο Κατάκολο και δεν είναι προίκα κανενός. Αν κάποιοι το έταξαν σε άλλους …κακό του κεφαλιού τους. 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: