ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική 38o Rally Sprint Κορίνθου από την ΑΛΑ Κορινθίας

38o Rally Sprint Κορίνθου από την ΑΛΑ Κορινθίας

Το 38o Rally Sprint Κορίνθου από την ΑΛΑ Κορινθίας έρχεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου. 
Ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Χώματος αναμένεται συναρπαστικός καθώς θα διεξαχθεί στην πολύ τεχνική Ειδική Διαδρομή Χιλιομόδι με 40 συμμετοχές, νούμερο που μας δίνει ελπίδες για την συνέχεια της χρονιάς. 
Η ΑΟΛΑΠ φυσικά και δε θα μπορούσε να λείψει, καθώς πρόκειται και για έναν θεσμό που στηρίζει χρόνια με όλες τις δυνάμεις της.

Σε πρώτο ρόλο και με το Νο.1, οι Πρωταθλητές Ελλάδος 2018, Γιάννης Μπαντούνας – Κωνσταντίνος Σούκουλης της ΑΛΑ Κορινθίας, με το Mitsubishi Lancer EVO VI. Τους περιμένουμε να δίνουν τον ρυθμό στον αγώνα και σίγουρα αποτελούν ένα από τα φαβορί.

Με το Νο. 29 και με το Toyota Yaris, ο ταχύτατος Θοδωρής Τσάκαλος της ΑΛΑ Λαμίας θα έχει στο δεξί μπάκετ τον δικό μας Θοδωρή Πανούτσο. Ο συνδυασμός μας ακούγεται εκρηκτικός και σίγουρα αναμένουμε να πρωταγωνιστήσουν στα δικίνητα παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Και με το Νο. 34 τα νέα μέλη της Λέσχης μας, Στυλιανός Κόκκινος και Κωνσταντίνος Φελώνης θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με το Toyota Starlet KP61. Τη διαδρομή την γνωρίζουν και σε κάθε χιλιόμετρο είναι και ταχύτεροι. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα.

Photo Credits: 
Photo Rally Press – Nikos Alexiou Photography – Automotopatras.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: