Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
48 χρόνια Νέα Δημοκρατία: Επέτειος με προκλήσεις – «Γιορτή» της ΝΔ απόψε στην Πάτρα
48 χρόνια Νέα Δημοκρατία: Επέτειος με προκλήσεις - «Γιορτή» της ΝΔ απόψε στην Πάτρα | Ειδήσεις

48 χρόνια Νέα Δημοκρατία: Επέτειος με προκλήσεις – «Γιορτή» της ΝΔ απόψε στην Πάτρα


Η Νέα Δημοκρατία έχει σήμερα γενέθλια. Κι αν υπάρχει κάποιο τραγούδι στη θέση του καθιερωμένου «happy birthday», που θα ακουστεί απόψε στις 8 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το…«Σε περιμένω να ’ρθείς και πάλι…» του αείμνηστου, πλέον, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Παρουσία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, στην σημερινή επετειακή εκδήλωση, η διοργανώτρια τοπική κομματική οργάνωση, φιλοδοξεί ότι θα είναι «με χρώμα, ύφος και φως», όπως χαρακτηριστικά σχολίαζαν μέλη της ΔΕΕΠ Αχαΐας, αποκαλύπτοντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ότι ο χώρος θα γεμίσει με σημαίες και πανό, καθώς και αφίσες όλων των αρχηγών της ΝΔ, από τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η μουσική υπόκρουση…θα είναι από εποχές μεγάλων αγώνων, του ΄80, ΄90 και αργότερα.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει, με καλωσόρισμα του προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας, χαιρετισμούς παριστάμενων βουλευτών και στη συνέχεια θα πάρει τον λόγο ο κ. Χατζηδάκης.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης έχουν επιστρατευτεί Εθελοντές και Ομάδα γυναικών της τοπικής ΝΔ, όπως και η ΟΝΝΕΔ.

Στελέχη της νομαρχιακής ΝΔ θύμιζαν, με νόημα, ότι στο εν λόγω ξενοδοχείο – που πραγματοποιήθηκε το 1974 η ιστορική ιδρυτική συνδιάσκεψη τοπικών στελεχών της ΝΔ (σελ. 08), έκτοτε έχουν γίνει μεν πολλές κομματικές εκδηλώσεις – με ενδεικτική του Κώστα Καραμανλή το 1997 – αλλά ποτέ παρόμοια επετειακή σαν την αποψινή, 48 ολόκληρα χρόνια.

Η ΝΔ στον 21ο αιώνα

Νέα Δημοκρατία: Το κόμμα των νέων αγώνων

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: