Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική 6 Συμβουλές για να Φτιάχνεις τα Μαλλιά σου σαν να Βγήκες Μόλις από το Κομμωτήριο
6 Συμβουλές για να Φτιάχνεις τα Μαλλιά σου σαν να Βγήκες Μόλις από το Κομμωτήριο

6 Συμβουλές για να Φτιάχνεις τα Μαλλιά σου σαν να Βγήκες Μόλις από το Κομμωτήριο


Για όλες τις γυναίκες η επίσκεψη στο κομμωτήριο αποτελεί ένα διάλειμμα από την πιεστική και αγχωτική καθημερινότητα. Είναι η ώρα που κάνει πράγματα όμορφα για τον εαυτό της και νιώθει καλά. Είναι ένα αίσθημα ανανέωσης και χαλάρωσης, κυρίως όταν βρίσκεται στη θέση του λουτήρα και αφήνεται στα χέρια των ειδικών απολαμβάνοντας το υπέροχο μασάζ στις ρίζες των μαλλιών κάτω από το ζεστό νερό. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι μια ένεση στην αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, αφού μόλις βγει από εκεί όλα μοιάζουν πολύ καλύτερα, τόσο η ίδια όσο και όλα γύρω της.

Το κομμωτήριο θεωρείται από αρκετές (αν όχι από όλες) ένα είδος ψυχοθεραπείας. Όποτε είμαστε πεσμένες ψυχολογικά ένα από τα πράγματα που σκεφτόμαστε να κάνουμε για να αλλάξει η διάθεση μας είναι να αλλάξουμε χρώμα ή κούρεμα στα μαλλιά μας, κάτι που μπορεί να το μετανιώσουμε έπειτα(καλύτερα όμως να το αφήσουμε αυτό για κάποιο άλλο άρθρο). Μη μας πεις ότι εσύ δεν ξεσπάς στα μαλλιά σου όποτε έχεις τις μαύρες σου; Ας μη μιλήσουμε για την κομμώτριά μας που τις περισσότερες φορές παίζει το ρόλο του ψυχοθεραπευτή αφού ακούει τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας.

Τουλάχιστον μια φορά το μήνα οι περισσότερες γυναίκες θα επισκεφτούμε το κομμωτήριο για να φρεσκάρουμε το κούρεμα μας και να βάψουμε τα μαλλιά μας. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές που πηγαίνουν μια με δυο φορές την εβδομάδα για να χτενιστούν είτε γιατί η δουλειά τούς επιβάλλει να είναι περιποιημένες είτε γιατί θέλουν οι ίδιες να προσέχουν τον εαυτό τους. Σίγουρα όμως για τις περισσότερες από εμάς, όσο και αν το θέλουμε, δεν μπορούμε να επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο κάθε εβδομάδα, τόσο από θέμα χρόνου όσο και λόγω χρημάτων. Εάν λοιπόν και εσύ δεν μπορείς να είσαι κάθε εβδομάδα στο κομμωτήριο αλλά θες να είσαι πάντα περιποιημένη και χτενισμένη σαν να βγήκες μόλις από ένα, είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε. Βρήκαμε μερικούς εύκολους τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις μόνη σου στο σπίτι για να είσαι πάντα καλοχτενισμένη! Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά!

Πάτησε Επόμενη για να μάθεις περισσότερα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: