Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική 8 Λόγοι που θα σε Πείσουν ότι Πρέπει να Πάρεις Σκύλο
8 Λόγοι που θα σε Πείσουν ότι Πρέπει να Πάρεις Σκύλο

8 Λόγοι που θα σε Πείσουν ότι Πρέπει να Πάρεις Σκύλο


Σκύλος! Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Ο πιο πιστός του σύντροφος και η πιο καλή παρέα! Ένα ισότιμο μέλος στην οικογένεια!

Ο σκύλος βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο από τα αρχαία χρόνια. Είναι πολύ έξυπνο ζώο και ξέρει τη σημασία 60 έως και 100 λέξεων. Αν για παράδειγμα του λέμε «πάμε» καταλαβαίνει ότι θα πάει βόλτα και αρκετά σκυλιά μπορεί να φέρουν ακόμα και το λουρί τους. Σίγουρα πάντως θα περιμένουν στην πόρτα κουνώντας χαρούμενα την ουρά τους. Ακόμα και όταν δεν ξέρει τι σημαίνουν αυτά που του λέμε μπορεί να καταλάβει πως αισθανόμαστε από τον τόνο της φωνής μας και να αντιδράσει ανάλογα.

Εξαιτίας της μακροχρόνιας επαφής με τον άνθρωπο, τα σκυλιά έχουν εναρμονιστεί πλήρως με την ανθρώπινη καθημερινότητα και συμπεριφορά. Βοηθούν τους ανθρώπους σε πολλούς τομείς όπως στο κυνήγι, στην προστασία και φύλαξη, στη βοήθεια που παρέχουν στα σώματα ασφαλείας (αστυνομία, στρατό, πυροσβεστική, λιμενικό), στη συντροφικότητα αλλά και στην υγεία (οδηγοί για άτομα με τύφλωση).

Όπως αναφέραμε και παραπάνω από τα παλιά χρόνια είχαν οι άνθρωποι σκύλο σπίτι τους. Τα τελευταία χρόνια όμως υπάρχει η τάση να αποκτούν όλο και περισσότεροι σκύλο, είτε να το αγοράζουν από κάποιο pet shop είτε να υιοθετούν από κάποιο καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Εάν λοιπόν και εσύ σκέφτεσαι να αποκτήσεις σκύλο αλλά διστάζεις, σου βρήκαμε μερικούς λόγους για να σε βοηθήσουμε να πάρεις πιο γρήγορα την απόφασή σου!

Πάτησε Επόμενη για να μάθεις περισσότερα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: