Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Α. Νικολακόπουλος: Στις πυρόπληκτες περιοχές κοντά στους πληγέντες
Α. Νικολακόπουλος: Στις πυρόπληκτες περιοχές κοντά στους πληγέντες - hleiatv.gr

Α. Νικολακόπουλος: Στις πυρόπληκτες περιοχές κοντά στους πληγέντες


Η ταχύτητα και το ύψος της καταβολής χρημάτων δεν έχει προηγούμενο σε παρόμοιες περιπτώσεις – Μικρές εκκρεμότητες θα αντιμετωπισθούν και αυτές στο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων.

Τις πυρόπληκτες περιοχές, που τον περασμένο Αύγουστο έζησαν τον εφιάλτη των πυρκαγιών και σήμερα προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η καταστροφή της φωτιάς και να μπορέσουν να συνεχίσουν ξαναβρίσκοντας τον βηματισμό τους, επισκέπτεται ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ο Ηλείος βουλευτής βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Λάλα, περιοχή για την οποία έχει προγραμματίσει άμεσα και νέα επίσκεψη μαζί με άλλες κοινότητες του πρώην Δήμου Φολόης, ενώ την Παρασκευή είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τους κατοίκους του Πελοπίου και του Πλατάνου.

Ο κ. Νικολακόπουλος ενημερώθηκε για τα ζητήματα της αποκατάστασης αλλά και για την πορεία καταβολής των αποζημιώσεων των πληγέντων, καταγράφοντας εκκρεμότητες ή αστοχίες για τις οποίες μπορούν να υπάρξουν διορθωτικές παρεμβάσεις.

Όπως διαπιστώνεται, οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες έχουν ήδη λάβει την σχετική

προκαταβολή αποζημίωσης, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που αντιμετωπίζουν κάποιο ειδικότερο πρόβλημα και για το οποίο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια αντιμετώπισής του.

Από εκεί και πέρα, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και η καταβολή αποζημίωσης για όσους δεν είναι στο κύριο επάγγελμα αγρότες, σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές δεσμεύσεις χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους δικαιούχους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: