Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αχαΐα: Πλούσιο το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Αστυνομίας | Ειδήσεις Πάτρα Νέα
Αχαΐα: Πλούσιο το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Αστυνομίας | Ειδήσεις Πάτρα Νέα

Αχαΐα: Πλούσιο το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Αστυνομίας | Ειδήσεις Πάτρα Νέα


Συνελήφθη, το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση (1.230) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (2,5) κιλά λαθραίου καπνού.

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μια ξύλινη ράβδος, συνολικού μήκους ενός μέτρου και οκτώ εκατοστών.

Πάτρα: Γυναίκα μπούκαρε σε σπίτι και άρπαξε 400 ευρώ και κάρτες

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι χρησιμοποιώντας δυο αυτοκίνητα, αφαίρεσαν από εταιρεία (600) κιλά σιδηροδοκούς και (200) τεμάχια μεταλλικά κάγκελα, συνολικής αξίας (4.000) ευρώ.

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία αναπαράγοντας μουσική σε εξωτερικό χώρο πλατείας, που υπερέβαινε τα όρια της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: