Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αχαΐα: «Ξεχασμένη πολιτεία» η Αιγείρα καλεί την Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας ΦΩΤΟ | Ειδήσεις Πάτρα νέα
Αχαΐα: «Ξεχασμένη πολιτεία» η Αιγείρα καλεί την Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας ΦΩΤΟ

Αχαΐα: «Ξεχασμένη πολιτεία» η Αιγείρα καλεί την Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας ΦΩΤΟ | Ειδήσεις Πάτρα νέα


«Ξεχασμένη» θεωρούν την περιοχή της Αιγείρας τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, που εδώ και χρόνια ζητούν επίμονα από την Περιφέρεια να εκτελέσει συγκεκριμένα ενισχυτικά και βοηθητικά έργα..

Οπως μεταφέρουν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Αιγείρας και Μοναστηρίου, Ηλίας Σταθακόπουλος και Χρήστος Σπυρόπουλος, μετά από καθιζήσεις στις Επαρχιακές Οδούς 17η και 18η, από το χειμώνα του 2019 δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

«Εμφανίστηκαν κάποια μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τότε και πάνω από 2 χρόνια τώρα η 17η ΕΟ είναι σχεδόν απροσπέλαστη, παρά τις οχλήσεις προέδρων και κατοίκων» καταμαρτυρούν οι κοινοτάρχες. Προβλήματα υπάρχουν και στην Παλαιά Εθνκή Οδό, στο ύψος της Αιγείρας, η οποία μετά από παρεμβάσεις δημοσίων έργων είναι γεμάτη λακκούβες και χωρίς τη στοιχειώδη διαγράμμιση, κάτι που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για οδηγούς και πεζούς.

«Μην ξεχνάμε ότι η ΠΕΟ εξυπηρετεί αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, αφού συνδέεται με τον Κεντρικό Λιμένα Πατρών. Ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας επιτέλους, πριν θρηνήσουμε θύματα» τονίζει ο κ. Σταθακόπουλος.

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: