Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΕΚΑΒ σε… αναμονή!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΕΚΑΒ σε… αναμονή!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΕΚΑΒ σε… αναμονή!
«Οι επιπτώσεις για τους Ηλείους πολίτες θα είναι δυσάρεστες…».
«Πρέπει να στηριχθεί το άμεσο και σημαντικό έργο των διασωστών…».

Πρόκειται για μια εντελώς λανθασμένη απόφαση, που ακόμη και στο άκουσμά της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, ενώ οι επιπτώσεις για τους Ηλείους πολίτες αναμένεται να είναι εξαιρετικώς δυσάρεστες…
Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος επισκεπτόμενος σήμερα το πρωί το Νοσοκομείο του Πύργου, πληροφορήθηκε αμέσως τα νέα δεδομένα του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τα οποία χάνεται η αυτόνομη λειτουργία του και υπάγεται πλέον στην Πάτρα!
Ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος συνεχάρη το σύνολο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την αμεσότητα και την ευσυνειδησία του στα έκτακτα περιστατικά, απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με τις αλλαγές αυτές και τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην ισχύσει μια τέτοια απόφαση.
Εδώ μιλάμε για το ΕΚΑΒ και την άμεση παρέμβαση του όπου και όταν χρειάζεται, πολύ περισσότερο όταν ο χρόνος αντίδρασης είναι ο ελάχιστος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν η κλήση για ένα σοβαρό και έκτακτο περιστατικό να γίνεται στην… Πάτρα και από εκεί να περιμένουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ την εντολή για να επέμβουν. Οφείλουν λοιπόν να το ξανασκεφθούν και να αναθεωρήσουν.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: