Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αέθλιος: Στις 25- 26 Ιουνίου ο Ολύµπιος ∆ρόµος Αρχαία Νεµέα – Ολυµπία

Αέθλιος: Στις 25- 26 Ιουνίου ο Ολύµπιος ∆ρόµος Αρχαία Νεµέα – Ολυµπία

Το σωματείο «ΑΕΘΛΙΟΣ» ανακοίνωσε την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής τόσο του Ολύμπιου δρόμου Αρχ. Νεμέα – Ολυμπία 180 χλμ.  όσο και του Αγώνα 62 χλμ Αρχ. Νεμέα – Λεβίδι. Αμφότεροι θα πραγματοποιηθούν στις 25-26 Ιουνίου 2021. Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Αγαπητοί δρομείς και φίλοι

Λόγω των υφιστάμενων επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας του covid-19 και της δυσκολίας που προκύπτουν από αυτήν, οδηγούμαστε σε νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Ολύμπιου Δρόμου & του Αγώνα 62 χλμ, στις 25- 26 Ιουνίου 2021.

Σεβόμενοι τη προστασία της υγείας όλων μας, οι αγώνες θα διεξαχθούν τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους τυχόν περιορισμούς που θα θέσει η Πολιτεία και η Γ.Γ.Α. εκείνο το διάστημα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής παρατείνονται μέχρι 30 Απριλίου. Σε περίπτωση περιορισμού του αριθμού συμμετεχόντων από τη Γ.Γ.Α., θα τηρηθεί η σειρά χρονικής προτεραιότητας κατάθεσης των αιτήσεων.

Οι δρομείς που έχει εγκριθεί η συμμετοχή τους στους αγώνες, δεν θα πραγματοποιήσουν ακόμη τη πληρωμή.

Όλοι οι δρομείς θα ενημερώνονται για την εξέλιξη των διαδικασιών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες δρομείς, τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας, τους εθελοντές μας για τη κατανόηση, τη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε αυτές τις «ιδιαίτερες» καταστάσεις που βιώνουμε.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην προσπάθειά σας και με το καλό να επανέλθουμε το γρηγορότερο στη κανονικότητα.

Μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: