Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αφιέρωμα για την τρίτη ηλικία, στο Μεσολόγγι, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου | Ειδήσεις - Πατρα νεα

Αφιέρωμα για την τρίτη ηλικία, στο Μεσολόγγι, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Ι.Π Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν στο πλαίσιο του εορτασμού της τρίτης ηλικίας,  εκδήλωση-αφιέρωμα με τίτλο «Αν η ζωή είναι λουλούδι τότε οι αναμνήσεις είναι το άρωμά του» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Κτίριο Χρυσόγελου της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στην εν λόγω εκδήλωση η Μαρίτσα Ψαλτάκη και η Ελένη Καλάκη μας  ταξίδεψαν στον χρόνο και στον τόπο με τις αναμνήσεις τους, μέσα σε μια μοναδικά νοσταλγική ατμόσφαιρα, γεμάτη από τρυφερές και συγκινητικές στιγμές, που εμπλουτίστηκε με μουσικά σχεδιάσματα βαλς από τον Χορευτικό Σύλλογο «Άγιος Συμεών» του Δημήτρη Καραβασίλη και υπέροχα κεράσματα. Την έρευνα, την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Dr Ελένη Καρανικόλα –Τσούβελα.

Ο Τομέας Πολιτισμού στο πλαίσιο των πολιτιστικής του δραστηριότητας πραγματοποίησε την εν λόγω εκδήλωση με στόχο να προάγει τη συμμετοχή της τρίτης ηλικίας στον πολιτισμό, με το μοίρασμα της πείρας και της πολύτιμης εμπειρίας της, με το ευρύ κοινό, κάτω από ένα «κλίμα» ιδιαίτερης καλαισθησίας  και  βαθιά ανθρώπινων συναισθημάτων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: