Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αφιερωμένο σε όλους τους Δημάρχους (παλιούς και νέους) – ΒΙΝΤΕΟ

Αφιερωμένο σε όλους τους Δημάρχους (παλιούς και νέους) – ΒΙΝΤΕΟ

Αφιερωμένο σε όλους τους Δημάρχους, παλιούς και νέους είναι το βίντεο 8 λεπτών που μας δείχνει την καθημερινότητα ενός Δημάρχου με τους συνεργάτες του

Πρόκειται για μία ιδέα – δημιουργία του Σάκη Παναγιώταρου από τα Λεχαινά, που έρχεται να «δέσει» στην ατμόσφαιρα που ζήσαμε κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, προσφέροντάς μας λίγο γέλιο. Άλλωστε η ζωή μας αυτό που κυρίως θέλει είναι το χιούμορ… Δίχως χιούμορ δεν κάνουμε τίποτα!

 «Ζήτησαν από ένα site μία πρόταση για σίριαλ μικρού μήκους και μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω μια ιστορία με διάφορα ευτράπελα που γίνονται μέσα σε έναν Δήμο.» λέει για το βίντεο ο Σάκης Παναγιώταρος ο οποίος έγραψε το σενάριο και παράλληλα το σκηνοθέτησε.

Ο ίδιος επισημαίνει και τα εξής:« Φυσικά η ιστορία είναι μυθοπλασία. Αυτό είναι και το πρώτο επεισόδιο. Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές και είναι η στιγμή της χαλάρωσης ανέβηκε αυτό το βίντεο ως ένα μικρό δωράκι σε όλους τους Δημάρχους της χώρας. Για να μας θυμίζει ότι πρέπει στην ζωή μας να έχουμε πάντα χιούμορ»

Οι συντελεστές

Σενάριο -σκηνοθεσία : Σάκης Παναγιώταρος

Παίζουν οι Σάκης Ρούσσος – Ασημίνα Ψυχογιού – Σάκης Παναγιώταρος -Γιώργος Φουρούλης – Διογένης mukobega- Σάκης Μπεσκίνης-Γιωργία Μπεσκίνη
Εικονολήπτης – μοντάζ Χρήστος Ξυμητούλιας-Εικονολήπτης Αναστάσιος Ξυμητούλιας


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: