Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Άφωνοι οι περαστικοί: Άντρας στη Θεσσαλονίκη βγαίνει βόλτα με την γάτα του στον ώμο και γίνεται viral – Fanpage
Άφωνοι οι περαστικοί: Άντρας στη Θεσσαλονίκη βγαίνει βόλτα με την γάτα του στον ώμο και γίνεται viral - Fanpage

Άφωνοι οι περαστικοί: Άντρας στη Θεσσαλονίκη βγαίνει βόλτα με την γάτα του στον ώμο και γίνεται viral – Fanpage


Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας νέος άντρας αποφάσισε να βγάλει βόλτα το κατοικίδιό του. Δεν ήταν κάποιος σκύλος όπως συνηθίζεται, αλλά μια γάτα που σε όλη τη διάρκεια της βόλτας ήταν πάνω στον ώμο του και δεν έφυγε καθόλου από εκεί. Το στιγμιότυπο κάνει το γύρο του Διαδικτύου και γίνεται viral.

Βγήκε βόλτα με τη γάτα στον ώμο

Μπορεί να μην αποτελεί συνηθισμένη εικόνα να απολαμβάνει κανείς την βόλτα του κουβαλώντας στους ώμους το κατοικίδιο του, ωστόσο αυτό το διασκεδαστικό στιγμιότυπο αντίκρισαν σήμερα το απόγευμα οι περαστικοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Απίστευτο, κι όμως συνέβη! Ένας νεαρός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ανοιξιάτικο καιρό και να απολαύσει την Σαββατιάτικη βόλτα του στο κέντρο της πόλης.Ωστόσο δεν του «πήγαινε η καρδιά» να αφήσει την γάτα του στο σπίτι και επέλεξε να τα συνδυάσει. Πήρε την γάτα του στου ώμους και ξεκίνησε για τον περίπατο του.Το στιγμιότυπο όπως ήταν φυσικό «μαγνήτισε» το βλέμμα των περαστικών (σ.σ. από την οδό Ίωνος Δραγούμη), οι οποίοι φάνηκαν να διασκεδάζουν με την πρωτότυπη και γλυκιά λύση του νεαρού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: