Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αγάπη και προσφορά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων
Αγάπη και προσφορά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Αγάπη και προσφορά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων

Την αγάπη της για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων, έδειξαν συνάνθρωποί μας που το επισκέφθηκαν πρόσφατα και έδωσαν ιδιαίτερη χαρά με προσφορά σε σχολικές τσάντες και άλλα σχολικά είδη, γλυκίσματα, κουλούρια και παραδοσιακές λιχουδιές!

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ και σημερινό μέλος Έλσα Κωστοπούλου – Τσαγκανού η οποία για μια ακόμη φορά είχε την επιτυχημένη πρωτοβουλία και την ευθύνη της οργάνωσης,

Ο πρώην Πρόεδρος  και δραστήριο στέλεχος της ΔΕΕΠ Χρήστος Γαβράς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Πύργου Παναγιώτης Θανόπουλος, οι οποίοι και συνεργάστηκαν με παράγοντες του σχολείου  αλλά και με εκπροσώπους του Δήμου Πηνείου.

Ειδικότερα υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με τη δασκάλα, Δντρια του Σχολείου Μαρία Ανδρεανίδου όπως και με την παιδαγωγό από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πηνειού Παναγιώτα Σπηλιοπούλου, την Επισκέπτρια Υγείας Βασιλική Κασσάρα, την Κοινωνιολόγο Ελένη Μακρή, την ψυχολόγο Κωνσταντίνα Κρίκου, την διοικητική υπάλληλο Αλεξάνδρα Τσαγκανέλια, την ψυχολόγο Παναγιώτα Θεοδωρακοπούλου και τον διαμεσολαβητή Ρομά Γεώργιο Χαλιλόπουλο.

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα οι παραπάνω έστειλαν μηνύματα με αισθήματα ανθρώπινης καλοσύνης και εθελοντικής δράσης, τονίζοντας ότι όλοι μας μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε οικογένειες και πολύ περισσότερο σε παιδιά που την  περίοδο της κρίσης χρειάζονται να στηριχθούν και να νιώσουν τη «ζεστασιά» της καρδιάς μας!

Ήταν μια πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων που έγινε με μεράκι, με αρκετά καλή προετοιμασία και με την ηθική ικανοποίηση από τα χαμόγελα των ίδιων των μαθητών!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: