Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σειράς
Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σειράςΤο τελευταίο γύρισμα με την Ελένη Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο αποκάλυψε ο τελευταίος

Η σειρά Άγριες Μέλισσες που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ρίχνει οριστικά αυλαία την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου μετά από τρία χρόνια επιτυχίας.

Η αυλαία των γυρισμάτων έπεσε μια εβδομάδα νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουλίου. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Λάμπρος της σειράς, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, φανέρωσε την σκηνή που γυρίστηκε τελευταία, ανάμεσα στον ίδιο και την Μαρία Κίτσου και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Στην τελευταία σκηνή το ζευγάρι κάθεται στο τραπέζι του σπιτιού του, ο Λάμπρος πιάνει το χέρι της Ελένης και λέει: «Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ. Τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς!».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα! Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα! Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: