Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία
Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις μπαίνοντας στην τελική ευθείαΤι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Οι «Άγριες Μέλισσες», η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, μπαίνει στην τελική ευθεία και την επόμενη εβδομάδα έρχονται επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Δευτέρα 6 Ιουνίου

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά, ο καιρός περνάει στο Διαφάνι, όμως τα έργα του αεροδρομίου καθυστερούν. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος περνάει από επιτροπή, για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή.

Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στον δρόμο της μια μάρτυρα, που θα μπορούσε να τη βοηθήσει να εξιχνιάσει την δολοφονία του Αλέξη.

Τρίτη 7 Ιουνίου

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου, προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου. Ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφασή τους να μετακομίσουν στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδιά τους.

Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία, η οποία εργαζόταν ως γραμματέας στην εισαγγελία και ήταν ερωμένη του Αχιλλέα Μεγαρίτη, του αδελφού του Ακύλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στην “Πανδώρα”, ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Τετάρτη 8 Ιουνίου

Ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεών του κι επισκέπτεται τον Μελέτη. Η επιστροφή του Θόδωρου Ξανθού δίνει ελπίδα, αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει. Ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία, εκείνη όμως δεν είναι συνεργάσιμη.

Ο Μπάμπης σε πανικό, κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να πάρει πίσω την Κορίνα, την οποία βρήκε και πήρε στο σπίτι ο Ακύλας, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένειά του φυλακισμένη, παρά τις αντιδράσεις των μελών της. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει να ψάχνει.

Πέμπτη 9 Ιουνίου

Η απόπειρα του Μπάμπη να κλέψει την Κορίνα, θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις. Η Πηνελόπη θα δεχθεί έναν ανέλπιστο σύμμαχο, στην προσπάθειά της να ρίξει φως στη δολοφονία του Αλέξη, ενώ η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει, δημιουργώντας ανησυχία στους γύρω του.

Ο Θόδωρος φέρνει στην “Πανδώρα” τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον αδελφό του, Μαρίνο, για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Ο Μελέτης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα στην Πηνελόπη, αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: