Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αγρίνιο: Δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για εντοπισμό του 63χρονου αγνοούμενου | Ειδησεις Πατρα νεα
Αγρίνιο: Δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για εντοπισμό του 63χρονου αγνοούμενου

Αγρίνιο: Δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για εντοπισμό του 63χρονου αγνοούμενου | Ειδησεις Πατρα νεα


Παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για να βρεθεί ο 63χρονος Κωνσταντίνος Καπνίτσης, από το Αγρίνιο και έχει εξαφανιστεί  από τις 28 Αυγούστου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Για την περίπτωσή του σήμανε Silver Alert. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 02/09/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Πέραν αυτού, συγγενικά του πρόσωπα μέσω των κοινωνικών δικτύων κάνουν έκκληση σε όποιον επιθυμεί να συνδράμει στις έρευνες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα. Σημείο συγκέντρωσης η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, ώρα 18:00.

«Όποιος μπορεί και επιθυμεί την Κυριακή στις 18:00 θα συγκεντρωθούμε μπροστά από την Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, ώστε να γίνει μια πιο οργανωμένη έρευνα για τον Κωνσταντίνο Καπνίτση. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!», υπογραμμίζει σχετική ανάρτηση.

 

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: