Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αίας: Το ματς με το οποίο κάνει ποδαρικό για τη Γ΄ Εθνική το 2023
Αίας: Το ματς με το οποίο κάνει ποδαρικό για τη Γ΄ Εθνική το 2023 - Ilia.news

Αίας: Το ματς με το οποίο κάνει ποδαρικό για τη Γ΄ Εθνική το 2023


Το πρώτο χρονικά παιχνίδι για το 2023 στη Γ΄ Εθνική, δίνει ο Αίας Γαστούνης. Πιο νωρίς από όλα τα υπόλοιπα, το ερχόμενο Σάββατο, στις 13:00, υποδέχεται στη Γαστούνη τη Ρόδο. Είναι το παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής, της πρώτης για το 2023. Ένα παιχνίδι, το οποίο η ΕΠΟ όρισε νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους και προκειμένου τα Ελάφια να μπορέσουν να επιστρέψουν στη βάση τους.

Με τη Ρόδο του Γιώργου Μπαρμπαρούση και του Ντίνου Νικολόπουλου λοιπόν, τίθεται αντίπαλος ο Αίας, το ερχόμενο Σάββατο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του στον Αστέρα Αλέξη Γαβριλόπουλο, καθώς και τον συμπαίκτη του Γιώργο Σταθάτο. Και βέβαια ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας του Πανηλειακού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την καριέρα του στο Σμαραγδένιο Νησί.

Ο Αίας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει με προπονήσεις, περιμένει την επάνοδο του Γιώργου Σταθάτου, προκειμένου η ομάδα να παραταχθεί πλήρης, καθώς στο παιχνίδι απέναντι στην Ερμιονίδα, εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που είχε ο Λευτέρης Βατσής, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: