Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αιχμές του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Φαίη Σκορδά
Αιχμές του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Φαίη Σκορδά

Αιχμές του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Φαίη Σκορδά«Το κοινό ακολουθεί το περιεχόμενο κι αν έχεις περιεχόμενο θα σε δει, αρκεί να έχεις ένα μη κακό παρουσιαστή»

Ξεκάθαρες αιχμές κατά της Φαίης Σκορδά για την θεματολογία στην εκπομπή της άφησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε στο Open Weekend. Παράλληλα, αναφέρθηκε για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι όποιος βγαίνει στην πρωινή ζώνη και λέει ότι οδηγεί την επικαιρότητα κοροϊδεύει τους τηλεθεατές.

«Η φετινή χρονιά νομίζω ότι έδειξε περίτρανα ότι κανένας παρουσιαστής, αν δεν πάρει όλη την ομάδα του σε μία μεταγραφή – μετακόμιση και πάρει δύο άτομα και τη δική του φιγούρα, δεν φέρνει το κοινό. Το κοινό ακολουθεί το περιεχόμενο κι αν έχεις περιεχόμενο θα σε δει, αρκεί να έχεις ένα μη κακό παρουσιαστή.

Δηλαδή όταν εγώ είδα την Φαίη Σκορδά να κάνει τη δήλωση ότι φεύγω γιατί θέλω να κάνω μια εκπομπή χαρούμενη κι είδαμε μετά στην εκπομπή της να αγγίζει τα θέματα της επικαιρότητας, εκεί λίγο σου κλωτσάει. Λες έχω πει άλλα στο κοινό» δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: