Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αίγιο: Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross – Τραυματίστηκε σοβαρά αναβάτης
Αίγιο: Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross – Τραυματίστηκε σοβαρά αναβάτης

Αίγιο: Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross – Τραυματίστηκε σοβαρά αναβάτης

Από το σοβαρό τραυματισμό αναβάτη σημαδεύτηκε ο δεύτερος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας στο Motocross  στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου» στο Αίγιο που διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου και διοργάνωσε η ΠΑΛΕΜΟΤ.

Συγκεκριμένα στο τελείωμα του κοινού αγώνα των κατηγορίων Open και Senior έμελλε να σημειωθεί ατύχημα με την εμπλοκή των προπορευόμενων αναβατών στην δεύτερη στροφή μετά την εκκίνηση. Τρείς αναβάτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τραυματίστηκαν. Ο ένας εκ των οποίων αρκετά σοβαρά. Ο άτυχος αναβάτης αμέσως μετά την πτώση του μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθούν τα πολλαπλά τραύματα που είχε υποστεί  σε πλευρά, μέση, αυχένα και πνεύμονα. Η κατάστασή της υγείας του κρίνεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Οι άλλοι δύο αναβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου με  ελαφρά τραύματα  και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις  πήραν εξιτήριο.

Μετά το ατύχημα επικράτησε  ένταση μεταξύ ορισμένων αναβατών που δεν ήθελαν να συνεχιστεί ο αγώνας σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τραυματισμένους και σε εκείνους που συνέχισαν στο δεύτερο και τελευταίο σκέλος του αγώνα.

Τελικά, αφού αποχώρησαν ορισμένοι οδηγοί, συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους οδηγούς και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: