Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αισθητήρα κλίσης εδάφους βάζει στον προαιρετικό εξοπλισμό των χορτοδετικών Impress η Pöttinger
Αισθητήρα κλίσης εδάφους βάζει στον προαιρετικό εξοπλισμό των χορτοδετικών Impress η Pöttinger

Αισθητήρα κλίσης εδάφους βάζει στον προαιρετικό εξοπλισμό των χορτοδετικών Impress η Pöttinger


Εμπλουτίζει τα προσφερόμενα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης των χορτοδετικών της Σειράς Impress η Pöttinger, με την προσθήκη στον προαιρετικό εξοπλισμό του αισθητήτα κλίσης εδάφους, ειδικά για τα μοντέλα F και V.

Πιο συγκεκριμένα, με τη συγκεκριμένη λειτουργία ρυθμίζεται αυτόματα η ταχύτητα λειτουργίας του υδραυλικού συστήματος περιτύλιξης και έτσι η μπάλα μεταφέρεται σταθερά και με ασφάλεια, χωρίς απώλειες και προβλήματα στα επικλινή εδάφη.

Η επιλογή του γκρουπ μαχαιριών μέσω υδραυλικού συστήματος είναι επίσης ένα νέο σύστημα που προσθέτει η Pöttinger στον προαιρετικό εξοπλισμό των εν λόγω μοντέλων. Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει η εταιρεία, τα ανανεωμένα μοντέλα δε θα διατίθενται πια με τερματικό ελέγχου, αλλά θα βασίζονται στο σύστημα ISObus του τρακτέρ.

Εκτός από την απροβλημάτιστη λειτουργία σε ανώμαλα εδάφη μέσω του αισθητήρα κλίσης, τα νέα Impress περιστρέφουν τα δεμάτια και τα αφήνουν στη σωστή θέση, στοιχείο που προάγει την αποδοτικότητα, την προστασία και την ασφάλεια.

Επιπλέον, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, ο νέος ρότορας τροφοδοσίας (αντί του ρότορα τεμαχισμού) και η αυξημένη κατά 20% ταχύτητα λειτουργίας στο θαλάμο αυξάνουν αντίστοιχα την ικανότητα των Impress 155V και 185V στις ξηρές καλλιέργειες. Τα 155V και 185V είναι σχεδιασμένα για μεγέθη δεματιών από 0,8 έως 1,55 μέτρα και από 0,9 έως 1,85 μέτρα αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι τα Impress είναι διαθέσιμα και με το προαιρετικό μηχανισμό περιστροφής που γυρίζει τα δεμάτια στη σωστή θέση και τα αφήνει ύστερα στο έδαφος.

Η Pöttinger λέει πως το κύριο πλεονέκτημα που δίνει αυτού του είδους η τοποθέτηση των δεματιών γίνεται εμφανές όταν αυξάνεται η πίεση υλικού, καθώς επεκτείνεται το πλαστικό για ακόμα καλύτερη σφράγιση. Επίσης, υπάρχουν και περισσότερα στρώματα φιλμ στην επίπεδη πλευρά για αυξημένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: