Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αϊβαλής: Τι προμηνύει ο θερμός εναγκαλισμός με Τσίπρα | Ειδήσεις
Αϊβαλής: Τι προμηνύει ο θερμός εναγκαλισμός με Τσίπρα | Ειδήσεις

Αϊβαλής: Τι προμηνύει ο θερμός εναγκαλισμός με Τσίπρα | Ειδήσεις


Πιθανά σημαδιακή ήταν η παρουσία στο γήπεδο του προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Παππά.

Ο κ. Αϊβαλής χαιρετήθηκε εγκάρδια με τον Αλέξη Τσίπρα και αντάλλαξαν μερικές σύντομες κουβέντες, με τον πρόεδρο να χαμογελά μόλις τον διέκρινε στο πλήθος. Αξια αναφοράς είναι επίσης μία αντίδραση που προκάλεσε η «Π», όταν ρώτησε τον αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βασιλειάδη αν η κοινή φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας είναι κάποιου είδους μήνυμα, με τους δύο άνδρες να χαμογελούν με νόημα…

Ασφαλώς, στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, οι οποίοι είχαν θερμές συνομιλίες με τον πρόεδρο κατά την άφιξή του στο γήπεδο. Στο κλειστό του Απόλλωνα είδαμε επίσης τους βασικούς επικρατέστερους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αχαΐα, μεταξύ άλλων η «Π» διέκρινε τους Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Κυριακόπουλο, Νίκο Κοτρωνιά, Ελένη Αδαμοπούλου-Κωστακιώτη, Γιώτα Παναγοπούλου, Αγγελική Τσονάκα, Μαρία Στέφου, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Γιώργο Ρώρο, Θέμη Μπάκα.

Επιπλέον, στο γήπεδο βρέθηκαν οι πρώην βουλευτές, που έχει εκτιμηθεί ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός, δείχνοντας εμπράκτως ότι συνεχίζουν να στηρίζουν το κόμμα. Παρόντες ήσαν επίσης οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος, αλλά και ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, αλλά και ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας.

Στην εκδήλωση, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, είχε προσκληθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα καθώς είναι θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που δεν του επιτρέπει δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ζήτησε να δεχτούν τις ευχές του για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: