Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ακυρώνεται το φεστιβάλ που θα έπαιζαν Pet Shop Boys και Massive Attack
Ακυρώνεται το φεστιβάλ που θα έπαιζαν Pet Shop Boys και Massive Attack

Ακυρώνεται το φεστιβάλ που θα έπαιζαν Pet Shop Boys και Massive Attack


Ακυρώνονται, το ένα μετά το άλλο, τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της χώρας μας που επρόκειτο να φιλοξενήσουν δημοφιλείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Μετά την προχθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης της πολυαναμενόμενης συναυλία των Red Hot Chily Peppers, που θα έπαιζαν στο πλαίσιο του φετινού Eject Festival, καταγράφεται σήμερα άλλη μία απουσία από το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, αυτή του  Release Athens.

 Το εν λόγω φεστιβάλ, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα και τα πιο δημοφιλή που διεξάγονται κάθε χρόνο, είχε ανακοινώσει πως θα φιλοξενούσε φέτος μεγάλα συγκροτήματα μεταξύ των οποίων και οι Pet Shop Boys, Massive Attack, Bauhaus και Judas Priest. Τελικά όμως κανείς απ’ όλους αυτούς δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα, τουλάχιστον φέτος.

 Οι διοργανωτές του Release Athens ενημερώνουν επισήμως την ακύρωσή του με την εξής ανακοίνωση: «Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, στις 28/4, και τις διευκρινίσεις των αρμόδιων διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών, κάθε ελπίδα μας για την πραγματοποίηση του Release Athens 2020, έστω και μερικώς, έχει χαθεί.   Εργαστήκαμε πολύ σκληρά, επί έναν ολόκληρο χρόνο, και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση παγκοσμίων διαστάσεων. Τόσο εμείς όσο και όλοι οι καλλιτέχνες, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Όμως, η ασφάλεια όλων μας –συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών– ήταν, είναι και θα παραμείνει η απόλυτη προτεραιότητά μας, πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.  

Πλέον, περνάμε άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Επιθυμία όλων των καλλιτεχνών που θα έπαιρναν μέρος στο φεστιβάλ φέτος, καθώς και δική μας, είναι να συμμετάσχουν στο Release Athens 2021 συγκροτώντας, με την προσθήκη πολλών ακόμα, ένα πραγματικά σπουδαίο line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο»

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαθήματα με αντισηπτικά, προαιρετικά μάσκες και με απόσταση στα θρανία

Τσιόδρας: Γιατί τώρα λέμε «ναι» στη μάσκα – Τα παιδιά κολλάνε τρεις φορές λιγότερο τη νόσο 
Κεραμέως: Στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: