Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Aldemar Olympian Village: Συνέπεια χρόνων και στήριξη στον συνάνθρωπο
Aldemar Olympian Village: Συνέπεια χρόνων και στήριξη στον συνάνθρωπο - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Aldemar Olympian Village: Συνέπεια χρόνων και στήριξη στον συνάνθρωπο

 

Στα πλαίσια σημαντικών κοινωνικών πρωτοβουλιών που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια, ο όμιλος «Aldemar Resorts» διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά πριν λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις του εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ο όμιλος «Aldemar Resorts» συνέχισε την πολύχρονη παράδοση με τις ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Έχει καταφέρει με αυτό τον τρόπο το προσωπικό του να ενστερνιστεί αυτή τη φιλοσοφία ζωής και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος.

Έτσι, η πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων βοήθησε στο να συγκεντρωθούν αρκετές φιάλες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του ομίλου, με στελέχη της διοίκησης και εργαζομένους σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος να στέλνουν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας πολλοί ήταν αυτοί που τοποθετήθηκαν για τη τεράστια σημασία της πρόληψης και προσφοράς, καθώς και στην αναγκαιότητα ύπαρξης Τράπεζας Αίματος που κατά καιρούς αποτελεί σανίδα σωτηρίας για κάποιες οικογένειες εργαζομένων του Ομίλου.

Παρούσα στην αιμοδοσία η γιατρός του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου Έλσα Ζαχαριαδάκη, που μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και εν συνεχεία στην αιμοδοσία, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε και όλους τους εργαζόμενους για την προσφορά τους με την οποία σώζονται ζωές.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: