Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, CEO Aldemar Resorts: Tο πρώτο ξενοδοχείο μας ανοίγει τέλη Μαρτίου

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, CEO Aldemar Resorts: Tο πρώτο ξενοδοχείο μας ανοίγει τέλη Μαρτίου

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Το 2021 θα είναι καλύτερο από το 2020. Αυτό δεν αποτελεί είδηση, ούτε και λόγο για να πανηγυρίζουμε. Με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, τα μέτρα που λαμβάνονται από τα ξενοδοχεία που έχουν την απαραίτητη συνέπεια και την καταγεγραμμένη ανάγκη του κόσμου να ζήσει ξανά φυσιολογικά, μπορούμε σταδιακά να επανέλθουμε σε κάποια κανονικότητα. 

Ο χρόνος της πανδημίας αφήνει πληγές σε πολλούς συναδέλφους και δεν είμαι βέβαιος ότι μια απλώς καλύτερη χρονιά είναι αρκετή για να διορθώσει τη ζημία που έχει γίνει. 

Ως όμιλος έχουμε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, «χτίζουμε» στα μηδενικά περυσινά κρούσματα και επικοινωνούμε προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε εδώ. Η αρχή γίνεται με το πρώτο ξενοδοχείο μας που ανοίγει τέλη Μαρτίου και με την ελπίδα ότι το υγειονομικό προφίλ της χώρας θα επιτρέψει μια ομαλή συνέχεια. Η όρεξη και τα χαμόγελα στο προσωπικό δεν λείπουν. Αντίθετα, παρατηρούμε όχι απλώς μεγάλη επιθυμία να επανέλθουν στην εργασία, αλλά και τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και σεβασμό στους κανόνες που έχουν θεσπιστεί. Είμαι λοιπόν συγκρατημένα αισιόδοξος. 

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος λειτουργούμε σαν να μην πέρασε ποτέ ο προηγούμενος χρόνος. 

Σημαντική πλέον η στήριξη από την κυβέρνηση, που αντιλαμβάνεται τον ρόλο που παίζει η φιλοξενία στην εθνική οικονομία και κάνει υπερβάσεις, όπως οι διμερείς σχέσεις με κράτη εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τηρουμένων των αναλογιών, παραμένει πρόβλημα ουσίας πόσοι μπορούν τελικά να έρθουν στην Ελλάδα, αφού και η αγοραστική δύναμη έχει πληγεί, αλλά και πολλοί από τους tour operators και κάποιες αεροπορικές εταιρείες που τροφοδοτούν την Ελλάδα έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: