Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονισμένος ο Πύρρος Δήμας «έσπασε» στον αέρα με αναφιλητά
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονισμένος ο Πύρρος Δήμας «έσπασε» στον αέρα με αναφιλητά

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονισμένος ο Πύρρος Δήμας «έσπασε» στον αέρα με αναφιλητά«Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία», τόνισε ο Ολυμπιονίκης για τη μεγάλη απώλεια στον ελληνικό αθλητισμό

Πραγματικά συγκλονισμένος είναι ο Πύρρος Δήμας από το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και όταν η κουβέντα πήγε εκεί «έσπασε» στον αέρα της εκπομπής, Στούντιο 4, όπου ήταν καλεσμένος.

«Ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε βγει μαζί με φίλους, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ», είπε ο Πύρρος Δήμας και συνέχισε ως εξής:

«Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία».

«Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή» τόνισε ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: