Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αλφειός-Λευκός Αστήρ 1-2: Χρυσή νίκη με Ντίνο Κύτταρη στο 90΄ – Ilia.news

Αλφειός-Λευκός Αστήρ 1-2: Χρυσή νίκη με Ντίνο Κύτταρη στο 90΄ – Ilia.news


Μεγάλη σε σημασία νίκη πέτυχε ο Λευκός Αστέρας, ο οποίος με γκολ του Ντίνου Κύτταρη στο 90΄, έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη του στην ομάδα του Σκουροχωρίου, το οποίο υπό την ευρεία έννοια ήταν και ένα Πυργιώτικο ντέρμπι.

 

Το πρώτο μέρος, έληξε χωρίς τέρματα, με τον Αλφειό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον Λευκό Αστέρα να μην απειλείται ιδιαίτερα. Μάλιστα στο 55΄ προηγήθηκε ο Λευκός Αστήρ έπειτα από κόρνερ του Νικολόπουλου, απόκρουση, κοντρόλ ξανά του Νικολόπουλου και σουτ από πλάγια θέση στα δίχτυα. Ο Αλφειός ισοφάρισε με πλασέ στην περιοχή του Σακέλλη στο 70΄. Για να φτάσουμε στο 90΄και μετά από κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Νικολόπουλος, ο Ντίνος Κύτταρης με κεφαλιά, έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στον Λευκό Αστέρα.

Αλφειός: Βυθούλκας, Λαμπρόπουλος, Τεκερλέκης, Δρογγίτης (25΄λ.τ. Νικητόπουλος), Τσιτσιρόπουλος, Τζουβάνι, Λιαρόπουλος, Βαγγόπουλος, Καλαντζής, Σακέλλης, Αβραμόπουλος.

Λευκός Αστήρ: Ζωμένος, Αντύπας (72΄Λούσκος), Νικολόπουλος, Κ. Κύτταρης, Χ. Κύτταρης, Βασιλακόπουλος, Παπαγεωργίου, Σπηλιωτόπουλος, Τσαγκάρης, Σέφα, Μακρής.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: