Αμαλιάδα: Αιφνίδιος θάνατος στην Υπηρεσία του Χρήστου Γαλάνη, εργαζομένου της Π.Ε Ηλεία
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αμαλιάδα: Αιφνίδιος θάνατος στην Υπηρεσία του Χρήστου Γαλάνη, εργαζομένου της Π.Ε Ηλεία

Αμαλιάδα: Αιφνίδιος θάνατος στην Υπηρεσία του Χρήστου Γαλάνη, εργαζομένου της Π.Ε Ηλεία

Την τελευταία του πνοή, άφησε σήμερα το  ο Χρήστος Γαλάνης, διευθυντής του Μηχανολογικού του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας της Π.Ε. Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του και ενώ εργάζονταν στην υπηρεσία του της Π.Ε. Ηλείας.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Συλλυπητήριο Μήνυμα, για τον αιφνίδιο θάνατο του Χρήστου Γαλάνη απο τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εργαζόμενου της Π.Ε Ηλείας, Μηχανολόγου Εργοδηγού στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας, Χρήστου Γαλάνη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

Ήταν ένας εργαζόμενος ο οποίος είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πολίτες της Ηλείας, με ήθος και συνέπεια, επί 36 συναπτά έτη, αρχικά ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και στην πορεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Ηλείας. Από το 2003 έως το 2010, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας, στο οποίο εργαζόταν μέχρι και σήμερα.

Προς ενημέρωση του κοινού, σημειώνεται επίσης πως, αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας, θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: