Αμαλιάδα: Mε ΣΤΑΝ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αμαλιάδα: Mε ΣΤΑΝ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Αμαλιάδα: Mε ΣΤΑΝ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Αμαλιάδα: Mε ΣΤΑΝ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην Αμαλιάδα για τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Αθανασίου με τον Δήμο Ήλιδας να εξασφαλίζει τη συμμετοχή του STAN Αντιπαριώτη, από τους γνωστότερους και νέους καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Συνεργεία του Δήμου Ήλιδας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου, τοποθέτησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης ύψους 14 μέτρων, που όπως προαναφέρθηκε η επίσημη φωταγώγησή του θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με εκατοντάδες πυροτεχνήματα να αναμένεται να φωτίσουν τον ουρανό την ίδια βραδιά.

Παγοδρόμιο και άλλα παιχνίδια στην πλατεία Αγίου Αθανασίου

Σε όλη την εορταστική περίοδο και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Εστίασης Ήλιδας, θα φιλοξενηθούν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου παγοδρόμιο, τραμπολίνο και φουσκωτά παιχνίδια. Επίσης θα πραγματοποιηθούν ακόμα δύο συναυλίες στον Πεζόδρομο και στην πλατεία Ελευθερίας και με τη συνδρομή της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κοροβέση, καθώς και πολλά παιδικά party με πολλές βιωματικές δράσεις για τα παιδιά. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα από τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη μαζί με τους προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου και Συλλόγου Εστίασης Ήλιδας κ. Φώτη Νικολόπουλο και Βασίλη Νιπεργιάλη αντίστοιχα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: