Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αμαλιάδα – Πέντε οι επιβεβαιωμένοι μαθητές με κορωνοϊό στον δήμο Ήλιδας

Αμαλιάδα – Πέντε οι επιβεβαιωμένοι μαθητές με κορωνοϊό στον δήμο Ήλιδας

Δύο «θετικούς» μαθητές από σχολεία της Αμαλιάδας, «έβγαλαν» τα τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε σχολεία του δήμου Ήλιδας σε πέντε!

Ο ένας μαθητής είναι του 1ου Γυμνασίου Αμαλιάδας και είναι από την οικογένεια που έχουν οι γονείς του και ο αδελφός του που φοιτά στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας. Χθες έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας μαθητής επίσης του 2ου Λυκείου βγήκε θετικός στον ιό. Μαζί με τις δύο μικρές μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου, ανεβάζουν τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων.

Το τμήμα του μαθητή του 1ου Γυμνασίου, όπως ήταν φυσικό, έκλεισε από χθες και τα μαθήματα πλέον θα συνεχιστούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Μέσω τηλεκπαίδευσης πραγματοποιούνται από την αρχή της εβδομάδας και τα μαθήματα στο 2ο Λύκειο, αφού το σχολικό συγκρότημα τελεί υπό… κατάληψη!

Οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται και η ανησυχία για την διασπορά του ιού όλο και αυξάνεται.

Από τις τρεις «εστίες» μετάδοσης του ιού, αναμένονται μέχρι τη Δευτέρα τα αποτελέσματα και των δεύτερων τεστ συγγενικών προσώπων των οικογενειών που έχουν κολλήσει τον ιό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και την περασμένη Κυριακή, μη γνωρίζοντας το πρόβλημά τους, έρχονταν σε επαφή μαζί τους!

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: