ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, μετά από πολλά χρόνια εργασιακής ομηρίας και ανασφάλειας, και μετά από μαζικούς, μακροχρόνιους αγώνες που δόθηκαν από τα Σωματεία, απέκτησαν μόνιμη σχέση εργασίας, όρος απαραίτητος για όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε να μπορούν τα σχολεία να λειτουργούν επαρκώς. Όμως, πολλοί από τους νεοδιόριστους αναγκάστηκαν και πάλι να αφήσουν πίσω το σπίτι και την οικογένειά τους για τουλάχιστον δύο χρόνια, να αλλάξουν και πάλι τόπο διαμονής και εργασίας, και εξακολουθούν όπως και πριν να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα υψηλό κόστος διαβίωσης με έναν πετσοκομμένο μισθό.

Η έγκαιρη απόδοση της μισθοδοσίας και των μισθολογικών κλιμακίων στους νεοδιόριστους, καθώς και στους αναπληρωτές, θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη, καθώς αποτελεί την αμοιβή για ήδη παρεχόμενη εργασία. Τη στιγμή που ο μισθός είναι έτσι κι αλλιώς ανεπαρκής για την κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευτικών, είναι απαράδεκτο να καθυστερεί να αποδοθεί στο σύνολό του, υποβαθμίζοντας όλο και περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους.

Λόγω της έντονης ανησυχίας πολλών συναδέλφων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, το ΔΣ του Συλλόγου μας επικοινώνησε με τον Διευθυντή Π.Ε. Ηλείας, ο οποίος και μας διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καταβληθεί ο μισθός σε όλους τους συναδέλφους. Ο ίδιος, μάλιστα, υπολογίζει ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν άμεσα και στις 27 Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου, θα καταβληθεί και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Ως Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας συντασσόμαστε και συμμεριζόμαστε την αγωνία των νεοδιόριστων συναδέλφων και παραμένουμε αισιόδοξοι πως οι προσπάθειες της ΔΙ.Π.Ε. Ηλείας θα οδηγήσουν στην απόδοση του μισθού ΑΜΕΣΑ, καθώς και η υπηρεσία προτάσσει το θέμα αυτό ως πρωτεύουσας σημασίας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζετε το διάστημα αυτό, μέχρι και την καταβολή της πρώτης μισθοδοσίας σας, δεσμευόμαστε πως θα ενημερωνόμαστε για την πορεία των απαιτούμενων διαδικασιών και θα πιέζουμε προς την κατεύθυνση που ο Διευθυντής Π.Ε. Ηλείας μας ενημέρωσε, ώστε να μην καθυστερήσει περισσότερο η απόδοση της μισθοδοσίας σας.

Διεκδικούμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΜΙΑ καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των νεοδιόριστων και αναπληρωτών συναδέλφων μας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: