Αμβρόσιος κατά Πλεύρη για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αμβρόσιος κατά Πλεύρη για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Πάτρα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εγχειρίζεται σήμερα στο Νοσοκομείο Ρίου ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος | Ειδησεις Πάτρα νέα

Αμβρόσιος κατά Πλεύρη για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Μπορεί να αρθρογράφησε για τους υγειονομικούς που παραμένουν σε αναστολή, όμως δεν παρέλειψε να πετάξει και τις «αιχμές του» για όσα συνέβησαν στην δίκη της Χρυσής Αυγής και στον ναζιστικό χαιρετισμό του δικηγόρου Κωνσταντίνου Πλεύρη, πατέρα του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Ο Μητροπολίτης πρώην Αιγιαλείας Αμβρόσιος αρχικά τα έβαλε με την κυβέρνηση για την στάση που τηρεί στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς οι οποίοι «δεν αποδέχθηκαν να υποβληθούν στο σατανικής εμπνεύσεως εμβόλιο και για τον λόγο αυτό ετέθησαν σε αναστολή χωρίς μισθό και τη νόμιμη αποζημίωση από το ταμείο ανεργίας έχοντας καταδικασθεί σε θάνατο από την πείνα, αυτοί και η οικογένειά τους» σημειώνει. Και μετά από αυτήν την εισαγωγή… τα βάζει με τον κ. Πλεύρη τον οποίον «μέμφεται» δημοσίως επειδή «απεκάλεσε κτήνος τον πατέρα του, αυτός που είναι υπεύθυνος για την κτηνώδη συμπεριφορά του προς τους αδελφούς μας ιατρούς κ.λπ.»!

Ο κ. Αμβρόσιος επισημαίνει πως κάποιοι εξ αυτών έχουν εγκατασταθεί έξω από το υπουργείο Υγείας διαμαρτυρόμενοι νυχθημερόν για την «πρωτοφανή αδικία της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη». Και συνεχίζει: «Τώρα στο εκτελεστικό απόσπασμα τοποθετούμε τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη. Το έγκλημά του είναι η αδιαφορία του στο δράμα των αδελφών μας. Μάλιστα εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Ιερά Σύνοδο η οποία εξέφρασε την συμπαράστασή της στους υγειονομικούς και ευχήθηκε την επιστροφή στην εργασία τους. Παράλληλα όμως κατέληξε με το ότι «έχουν καταδικασθεί εις τον εκ πείνης θάνατον από την άκαρδον κυβέρνησιν του Μητσοτάκη»!

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: