Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αναφορά Αυγερινοπούλου για τη προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών στο Μάτι
ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - Αυγερινοπούλου: Συγχαρητήρια στο Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού Πήραν την 5η Πανευρωπαϊκή θέση οι «Μουσικοί Κλιματολόγοι»!

Αναφορά Αυγερινοπούλου για τη προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών στο Μάτι

Η Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, κατέθεσε σήμερα ως αναφορά στη Βουλή τα αποσπάσματα της εφημερίδας «Καθημερινή» με τις αποκαλύψεις σε σχέση με την προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών στο Μάτι. Μετά την κατάθεση της αναφοράς η κα Αυγερινοπούλου δήλωσε:

«Στην δυστυχή επέτειο για τα δύο χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία θρήνησε δεκάδες νεκρούς,  πληροφορούμαστε μέσα από την έρευνα της εφημερίδας «Καθημερινή» για τις προσπάθειες συγκάλυψης των γεγονότων με σκοπό την μη απόδοση ευθυνών από την τότε πολιτική ηγεσία και την διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Υπάρχει ηθική και νομική υποχρέωση πλήρους διερεύνησης και διαλεύκανσης της υποθέσεως, στην μνήμη όσων αδόκητα χάθηκαν, για την προστασία και την ασφάλεια της χώρας μας στο μέλλον. Πρέπει να διαταχθεί άμεσα εισαγγελική παραγγελία. Η κοινωνία ζητά άμεσα απαντήσεις.»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: