Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΑναΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου – Η απολογία του ΤΙΠΟΤΑ με μπόλικο ΚΑΘΟΛΟΥ και αμέτρητα ΘΑ

ΑναΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου – Η απολογία του ΤΙΠΟΤΑ με μπόλικο ΚΑΘΟΛΟΥ και αμέτρητα ΘΑ

Η απολογία του ΤΙΠΟΤΑ με μπόλικο ΚΑΘΟΛΟΥ και αμέτρητα ΘΑ

Η παρούσα ανακοίνωση της Παράταξης συντάσσεται από τον χώρο του κολυμβητηρίου Πύργου, το οποίο λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με τον Δήμαρχο

και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πύργου από το προηγούμενο έτος.(μην κάνετε λάθος όμως και πάτε οι πολίτες, γιατί θα σας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια—άλλωστε ο ίδιος δεν ήταν που το έκλεισε; Το ξέχασε και θέλει να το ξεχάσουμε όλοι;).

Ύστερα από την συνέντευξη τύπου (απολογισμό-παρωδία) του Δημάρχου Πύργου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, συμπεραίνουμε ότι: α) είτε νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους (και αυτό πρέπει να το προσέξουν οι πολίτες του Δήμου),

β) είτε νομίζουν ότι απευθύνονται στους υπαλλήλους που έχουν προσλάβει ρουσφετολογικά στον Δήμο Πύργου, σπαταλώντας χιλιάδες ευρώ από τα λεφτά των δημοτών,

γ) είτε διοικούν κάποιον άλλο Δήμο,

δ) είτε απλά γνωρίζουν πως ότι και να πουν, πάλι ύμνους θα ψάλλουν τα περισσότερα ΜΜΕ, στους χρυσούς τους χορηγούς.

Δεν εξηγείται διαφορετικά ούτε πολιτικά, ούτε επιστημονικά.

Κύριοι Άρχοντες του Δήμου Πύργου (που παραλάβατε 8.500.000+3000000 ευρώ) σε αυτά τα δύο χρόνια, έχετε κατορθώσει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να διαλύσετε τον Δήμο, κατασπαταλώντας εκατομμύρια ευρώ και προσφέροντας μηδενικό έργο για τους δημότες (δεν μιλάμε ούτε για τις απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς και φίλους, ούτε για τις προσλήψεις αν αντιλαμβάνεστε  τα προαναφερόμενα ως έργο).

Άνετα θα μπορείτε να αποτελείται παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους Δήμους στην Ελλάδα.

Είπε ο μεγάλος και σχετικός με το αντικείμενο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου: «O  Δήμος Πύργου το 2021 έχει γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο»… Γελάνε και οι πέτρες μαζί σας..

Πείτε μας λοιπόν, πέραν του έργου της ανάπλασης του επαρχείου (έργο Λιατσή στο οποίο διαφωνούσε παλιά ο Δήμαρχος Πύργου), ποιό άλλο έργο εκτελείται τώρα, ή εκτελέσθηκε το έτος 2021 από τον Δήμο Πύργου ? Απέραντο εργοτάξιο ο Δήμος μας κύριε Αργυρόπουλε; Μήπως θέλετε να σας μάθουμε τον ορισμό της λέξης εργοτάξιο;

Όσον αφορά τα υπόλοιπα έργα που ανακοινώσατε (τα είχατε ξανά ανακοινώσει και στην αρχή του έτους τα ίδια έργα), με μεγάλη μας χαρά τα περιμένουμε, αν και σας ενημερώνουμε ότι πλέον δεν πείθετε κανέναν.. Αυτοαναιρείσθε… Δεν μπορείτε πλέον να κοροϊδέψετε τον κόσμο, γιατί ως επί το πλείστον, σας έχουν καταλάβει…Και το ξέρετε, για αυτό και λέτε ασυναρτησίες και πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν, τουλάχιστον από εσάς … Περιμένουμε πάντως σε έξι μήνες να προβείτε ξανά στην ανακοίνωση των ανωτέρω έργων…Γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε..και αντί για 20 να πείτε για 200 εκατομμύρια εφόσον δεν πληρώνετε που τα λέτε και εφόσον άκοπα, χωρίς κρίση και χωρίς μια ερώτηση θα το γράψουν τα πρωτοσέλιδα.

Σαν Παράταξη λοιπόν σας λέμε, ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου και δυστυχώς αποδείξατε μέσα σε μόλις δύο χρόνια πόσο λίγοι πολιτικά είστε για να κατέχετε δημόσιες θέσεις.. Βέβαια εμείς αυτό το γνωρίζαμε από παλιά, από τις προηγούμενες θητείες σας σε αξιώματα, που περάσατε και δεν ακουμπήσατε.

Τώρα τουλάχιστον θα λέτε περάσαμε και διαλύσαμε…Έργο είναι και αυτό!

Με λίγα λόγια κύριοι.. Ο λαϊκισμός σας δεν έχει όρια. Σταματήστε να πιστεύετε ότι απευθυνόσαστε σε ηλίθιους και σε καλοταϊσμένα άτομα από την Δημοτική Αρχή ..

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τους δημότες του Δήμου, είναι να μην ασχοληθείτε ξανά με την αυτοδιοίκηση. Δεν αντέχει άλλο ο Δήμος μας τόσους επιτυχημένους αιρετούς..Πηγαίνετε να σώσετε τη Περιφέρεια, τη χώρα, την Ε.Ε ή τον πλανήτη. Άλλωστε έχετε άποψη για όλα.

  • Και ναι το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Πύργου λειτουργεί (δεν παίρνουμε όρκο όμως έτσι;)
  • Και  ναι η πόλη και τα χωριά μας είναι πεντακάθαρα. Άλλωστε τοποθετήσατε στην συγκεκριμένη θέση τον Αντιδήμαρχο που ήταν ο αρμόδιος στην Καθαριότητα πρίν κάποια χρόνια και δημιουργήθηκε το ‘Ποτόκι’. Σοφή επιλογή, εφόσον ο συγκεκριμένος έχει δηλώσει αυθεντία στο «χώσιμο»…
  • Και ναί , είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα, στον οποίο όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν έχουν γράψει οτιδήποτε αρνητικό για την Δημοτική Αρχή. Και αυτό όχι μόνο επειδή είσαστε χορηγοί τους, αλλά επειδή προφανώς είσαστε τέλειοι και ο Δήμος Πύργου έχει φύγει έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τους άλλους Δήμους. Αναμένουμε την 999 κατεπείγουσα αναμόρφωση προϋπολογισμού, που να συμπεριλαμβάνει το διαστημικό πρόγραμμα του Δήμου…
  • Και ναι ο Δήμος Πύργου, δεν έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις. (μέχρι και σε άτομα που συμμετείχαν στον συνδυασμό του Δημάρχου-έχετε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο)
  • Και ναι ο Δήμος Πύργου έχει εντάξει τα περισσότερα έργα από κάθε άλλο Δήμο στην Ελλάδα. (μη μπείτε σε συγκρίσεις, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ).
  • Και ναι ο Πύργος έχει γίνει μία έξυπνη πόλη.. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα κατέβει να σας επισκεφθεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων, να του δείξετε τον τρόπο..
  • Και ναι η διαφάνεια είναι τόσο μεγάλη που τα ΔΣ γίνονται μέσα σε «σκοτάδι» ενημέρωσης.
  • Και ναι οι δρόμοι του Πύργου είναι όλοι ασφαλτοστρωμένοι, χωρίς λακκούβες.
  • Και ναι, ο Δήμος Πύργου είναι μπροστάρης και αποτελεί υπόδειγμα για τις διευκολύνσεις που παρέχει στους δημότες.
  • Και ναι κατά την διάρκεια της θητείας του Δημάρχου ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, δεν έχουν επιβληθεί πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ..

Μην ξεχάσετε επίσης να καλωσορίσετε και τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι που λειτουργεί και αυτό κανονικά με έναν καθηγητή μόνο (σαν τον κούκο που περιμένει την άνοιξη).

Ακόμα περιμένουμε τις παραιτήσεις σας, όπως είχατε δηλώσει, αντιλαμβανόμενος την ανικανότητα σας να υπερασπιστείτε την παραμονή των Τ.Ε.Ι στην πρωτεύουσα του Νομού.

Η απόδειξη του ΤΙΠΟΤΑ είναι ότι το ρεπορτάζ εφημερίδας  που σας «αγιοποιεί» συνεχώς και σε πλήθος σελίδων καθημερινά, έψαχνε φωτογραφίες για να δείξει το «τεράστιο» έργο σας. Και τι βρήκε;

Α) Τη φωτογραφία από τα έργα στο λιμάνι, που εκτελεί η Περιφέρεια (και προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να καπηλευτείτε).

Β) Έργα στο Επαρχείο-Έργο Λιατσή που είχατε ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ.

Γ) 50 μέτρα πίσσα-συνδετήριο δρόμο πρόσβασης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Καράτουλα!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, σας αναγνωρίζουμε ότι στον λαϊκισμό και στην παραποίηση της πραγματικότητας είσαστε έτη φωτός μπροστά. Βαπτίζετε με την βοήθεια των τοπικών Μ.Μ.Ε , το άσπρο-μαύρο. Βέβαια η ζωή είναι ένας τροχός και γυρνάει για όλους..

Γνωρίζουμε άλλωστε πολύ καλά για το πόσο ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΕ για τους πολίτες του Δήμου μας.

Λίγο τσίπα δεν βλάπτει λοιπόν. Θα συνεχίζουμε να έχουμε σώας τας φρένα, παρά το ατέλειωτο σανό που σερβίρετε. Πολύ απλά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…

Υ.Γ: Εργοτάξιο είναι κάθε χώρος που πραγματοποιούνται εργασίες οικοδομικές και πολιτικού μηχανικού και γενικά εκτελείτε τεχνικό έργο. (Π.Δ 305/96). Το παρόν να το διαβάσει ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, όπου για ακόμα μια φορά προκαλεί το γέλιο με αυτά που λέει..

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: