ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ - Σταθεροί πάντα στον έλεγχο της νομιμότητας και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ – Σταθεροί πάντα στον έλεγχο της νομιμότητας και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ – Σταθεροί πάντα στον έλεγχο της νομιμότητας και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΔΤ

Σταθεροί πάντα στον έλεγχο της νομιμότητας και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος, συνεχίζουμε σταθερά και ακούραστα με μόνο γνώμονα το κοινό καλό. Καταθέσαμε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2022 , 3 προσφυγές (δείτε φωτογραφίες) σε Δήμο Πύργου και Αποκεντρωμένη που απορρέουν από την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ που αφορά τη μη νόμιμη συνθεση της Οικονομικής Επιτροπής . Επίσης για άλλες αποφάσεις που ενώ έχουν ληφθεί μήνες πριν, όλως παραδοξως ανέβηκαν στο διαυγεια προσφατα.

ΥΓ. Παραμένουμε σταθεροί σε αξίες και αρχές και δεν κάνουμε πολιτικές ή ηθικές κωλοτούμπες μέσα σε 12 ώρες (πεμπτη βραδυ-παρασκευη μεσημέρι)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΚΩΤΣΑΚΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΔΤΣταθεροί πάντα στον έλεγχο της νομιμότητας και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος, συνεχίζουμε σταθερά και ακούραστα με μόνο γνώμονα το κοινό καλό. Καταθέσαμε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2022 , 3 προσφυγές (δείτε φωτογραφίες) σε Δήμο Πύργου και Αποκεντρωμένη που απορρέουν από την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ που αφορά τη μη νόμιμη συνθεση της Οικονομικής Επιτροπής . Επίσης για άλλες αποφάσεις που ενώ έχουν ληφθεί μήνες πριν, όλως παραδοξως ανέβηκαν στο διαυγεια προσφατα.ΥΓ. Παραμένουμε σταθεροί σε αξίες και αρχές και δεν κάνουμε πολιτικές ή ηθικές κωλοτούμπες μέσα σε 12 ώρες (πεμπτη βραδυ-παρασκευη μεσημέρι)ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΚΩΤΣΑΚΗΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: