Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ανακοίνωση “φωτιά” κατά των (ουσιαστικά ανύπαρκτων) μέτρων της Κυβέρνησης από την Πανελλήνια Πρωτοβουλία Εστίασης

Αναδημοσιεύουμε την “καυστική” ανακοίνωση της Πανελλήνιας Πρωτοβουλίας Εστίασης για την ουσιαστικά ανύπαρκτη στήριξη στον επιχειρηματικό χώρο της εστίασης. Την ανακοίνωση βρήκαμε στον προσωπική σελίδα στο f/b του κ. Βασίλη Σιγούρου ο οποίος συμμετέχει στο ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης Διόνυσος Πύργου. Διαβάστε τη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Το 5ο επεισόδιο”ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ” ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΄ Η ανακοίνωση των ποσών της Επιστρεπτέας 5, μόνο ως κοροϊδία μπο ρεί να εκληφθεί απ’ τον κλάδο της εστίασης που παραμένει κλειστός για 3ο συνεχόμενο μήνα (6 συνολικά) χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί του σοβαρά και άνευ σχεδιασμού διάσωσης. Τα ποσά των 1.000€, 2000€, 4000€ σε επιχειρήσεις που είναι κλειστές με κρατική εντολή είναι ελεημοσύνη και ασέβεια για τον κλάδο και τα εξαρτώμενα μέλη του. Χιλιάδες συνάδελφοι μας αποκλείστηκαν και πήραν 0(μηδέν ) ενίσχυση. Σταματήστε τα ευχολόγια και τις βαρύγδουπες δηλώσεις ότι όλοι πλήττονται. ΔΕΝ πλήττονται όλοι το ίδιο και απλά παραμένετε άτολμοι κλείνοντας το μάτι συντεχνιακά και ψηφοθηρικά. Ενώ εδώ και δέκα (10) μήνες ο κλάδος καταστρέφεται, εσείς περηφανεύεστε για την επιτυχία εικονικών αριθμών, δεν βλέπετε το τσουνάμι των χιλιάδων λουκέτων και απολύσεων ενώ αγνοείτε την αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων που μας επιβαρύνουν οι δικές σας επιλογές .

Η Κυβέρνηση μαζί με τους βουλευτές της καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ζήτησαν να βάλουμε όλοι πλάτη και ο κλάδος έβαλε. Άλλο όμως πλάτη για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και άλλο αφανισμός και εξόντωση που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγείτε. Η εστίαση παραμένει αόρατη για εσάς Έχετε πλήρη άγνοια απ’ ό,τι συμβαίνει στην πραγματική οικονομία και δυστυχώς διασύρετε τον κλάδο. Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε όλοι μας εσείς και εμείς το πολιτικό κόστος Είναι υπόσχεση στις οικογένειες μας.

Πανελλήνια Πρωτοβουλία Εστίασης, estiasigreece

Σύλλογος Εστίασης Διόνυσος Πύργου