Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο Πύργου
Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο Πύργου

Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο Πύργου


22 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 33 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΝ. ΓΙΑΤΙ;

Στ.Καννής: Το να απέχουμε από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 22 δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις (5 εκ των οποίων από την παράταξη του Δημάρχου!!) κάτι σημαίνει.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην εορταστική περίοδο, αλλά η «εμπόλεμη» κατάσταση στον  Δήμο Πύργου συνεχίζεται χωρίς καμιά εκεχειρία. Αφορμή της νέας έντασης αυτή τη φορά ήταν η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το νέο έτος.

Οι σύμβουλοι από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν συμμετείχαν στη διαδικασία, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο να αναβληθεί. Μάλιστα, με επιστολή που δημοσιοποίησε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπορούμε» Στάθης Καννής αναφέρεται στο λόγο για τον οποίον απείχαν χθες, όπως τόνισε, 22 από τους 33 συμβούλους.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση των μελών της δημοτικής πλειοψηφίας, ενώ τονίστηκε από τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο ότι για ακόμα μια φορά οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θέλησαν να σαμποτάρουν το προοδευτικό έργο της Δημοτικής Αρχή αλλά και του Σώματος.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: