Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αναβρασμός στον Δήμο Ήλιδας – Έκτακτο ψήφισμα από τους προέδρους των Τ.Κ

Έκτακτο ψήφισμα εξέδωσαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας συνεπικουρούμενοι και από πρώην προέδρους των κοινοτήτων τους ανεξάρτητον πολιτικής παράταξης τους οποίους βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση του ονόματος του Δήμου.

18 (δεκαοχτώ) κοινότητες είχαν υπογράψει το ψήφισμα +2 (συν δύο) που απουσίαζαν οι πρόεδροι καθώς οι επαφές συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ για την ενημέρωση και των υπόλοιπων προέδρων, επικοινωνήσαμε με τον πρώην πρόεδρο της Τ.Κ Αρχαίας Ήλιδας Καγιανά Νίκο ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της Τ.Κ Καλυβίων Ήλιδας Κορμπάκη Ανδρέα συντόνιζαν τις προσπάθειες συλλογής υπογραφών του ψηφίσματος.

Ο Καγιανάς Νίκος δήλωσε μεταξύ άλλων «οι πρόεδροι των Τ.Κ του Δήμου Ήλιδας μαζί με άλλες περιφερειακές πολιτικές δυνάμεις του Δήμου στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έστειλαν μέσω του ψηφίσματος μήνυμα ενότητας να μην προβεί το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας σε καμία αλλαγή του ονόματος του Δήμου».

Πολλοί πρόεδροι των Τ.Κ επεσήμαναν μάλιστα το γεγονός ότι σε μια τέτοια χρονιά όπου η διεθνής κοινότητα έχει στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας στην διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας συνεδριάζει να τροποποιήσει και να θέσει στο περιθώριο το όνομα της διοργανώτριας πόλης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δεν θα ακολουθήσουμε τον πολιτικό ξεπεσμό αυτών που έφεραν αυτό το θέμα στο Συμβούλιο αφού το Συμβούλιο έπρεπε να συνεδριάζει για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των Τοπικών Κοινοτήτων και καλούμε τους επικεφαλής των παρατάξεων να απομονώσουν αυτούς τους λίγους και να μην αυτό-αναιρέσουν τους κοινούς μας αγώνες για τη δημιουργία του Δήμου Ήλιδας.

patrisnews

Σχολιασμός