Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ανδρέας Δημητρόπουλος: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Ανδρέας Δημητρόπουλος: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Απαραίτητη απάντηση σε δημοσίευμα

Δεν αποτελεί έκπληξη πλέον για όλους εμάς η παραινετική επιστολή δια του τύπου προς τον Δήμαρχο Πύργου που αναρτήθηκε σε γνωστές ηλεκτρονικές τοπικές ιστοσελίδες από τους  «στυλοβάτες» της Δημοκρατίας.

Το θράσος της απολιθωμένης  κομμουνιστικής θηριωδίας απαιτεί την αποπομπή των Εθνικιστών του συνδυασμού « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ» από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου με πρόφαση την πολιτική απόφαση παρωδία  στην Δίκη του Λαϊκού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» την περασμένη εβδομάδα ως εγκληματική οργάνωση.

Καλό θα ήταν να μην κάνουν χρήση τέτοιων χαρακτηρισμών διότι είναι οι μόνοι που υποχρεούνται να έχουν τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργάνωσης μετά τις εκατόμβες Ελλήνων θυμάτων που έχουν δημιουργήσει εντός και εκτός Ελλάδος.

Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι :

ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

Οι νοσταλγοί του Στάλιν στο όνομα της Δημοκρατίας που κατά το παρελθόν έχουν δηλώσει ότι  «με πρώτη ευκαιρία θα την καταλύσουν», έχουν πάντα λόγο και κρίση επί παντός επιστητού αφότου η ψοφοδεξιά καραμανλική αμνηστία  τους έδωσε λόγω και βήμα δίχως ένα συγνώμη.

Υπάρχουν νόμοι και αποφάσεις που σεβόμαστε και ήμαστε ήσυχοι διότι κανένας λόγος δεν υπάρχει να αποπεμφθούμε από κάθε εκλόγιμη θέση.

Δεν θα επανέλθουμε διότι έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Στα δικαστήρια δικάζονται οι πράξεις και όχι η Δημοκρατία και οι ιδέες.

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Ανδρέας Δημητρόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύργου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: