Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ανδρέας Λοβέρδος: Το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν
Ανδρέας Λοβέρδος: Το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν

Ανδρέας Λοβέρδος: Το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996Στόχος μας είναι η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι το μήνυμα που στέλνει ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, σε πολιτική ομιλία του στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

«Παλεύουμε για την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέρμα τα ψέματα» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, αναδεικνύοντας την άμεση ανάγκη να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία, γιατί όπς είπε «εμποδίζει την ανάπτυξη στο εισόδημα των πολιτών».

«Η μάχη που πρέπει να κερδίσουμε είναι η μάχη εναντίον του τέρατος, του τυράννου της γραφειοκρατίας. Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Η γραφειοκρατία μας στερεί εισόδημα. Από την πρώτη στιγμή, εφόσον νικήσουμε, θα δώσουμε τη μάχη μέσα στη Βουλή, γιατί οι μάχες δίδονται μέσα στη Βουλή, για να κάνουμε ό,τι μπορούμε ως κόμμα» επισήμανε ακόμα.

«Το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν – Ο ήλιος είναι το φως»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, για άλλη μια φορά στη προεκλογική του εκστρατεία, τόνισε ότι «το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν. Ο ήλιος είναι το φως. Είμαστε το κόμμα του φωτός. Εμείς αλλάξαμε την Ελλάδα. Εμείς στηρίξαμε στα δύσκολα. Είμαστε περήφανοι για το ΠΑΣΟΚ».

Επιπλέον, έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας πως ό,τι κι αν αποφασίσουν οι πολίτες την 5η Δεκεμβρίου, εκείνος θα είναι παρών.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών. Το έχω αποδείξει. Ήμουν πάντα δίπλα στην Φώφη. Πριν τις εκλογές του ’15, είχαμε συμφωνήσει ότι όποιος κερδίσει θα στηρίξει τον άλλον. Το έκανα 100%. Δεν απουσίασα ποτέ», σημείωσε.

Παρών ήταν και ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: