Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλέξη Κούγια: «Ανεπίτρεπτο ολίσθημα»
Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλέξη Κούγια: «Ανεπίτρεπτο ολίσθημα»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλέξη Κούγια: «Ανεπίτρεπτο ολίσθημα»

«Ήταν σαν να λέει, αν ήταν όμορφος, ε μπορεί να τα σκοτώσει»

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την «Super Κατερίνα».

Σε δηλώσεις του, πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Μάνο Δασκαλάκη: «αν είναι αλήθεια η εξωσυζυγική σχέση, που λέει ότι είχε ο κ. Δασκαλάκης, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, αλλά οδηγεί σε κατάρρευση όσων υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τα παιδιά για να τον κρατήσει κοντά της. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν “κλαρινογαμπρό”. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτσι, όλοι λένε ότι ήταν μια υποδειγματική μητέρα».

«Με συγχωρείτε. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό αρθρώνει ο έγκριτος νομικός. Δηλαδή σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κούκλο ή για έναν κανονικό; Ήταν άτοπο πρώτον απέναντι σε πεθαμένα παιδιά και δεύτερον δεν υπάρχει καμία αιτίαση που σκοτώνεις τα παιδιά σου. Είσαι Μήδεια κατεστραμμένη από μέσα σου. Δηλαδή το κλαρινογαμπρός αποδεικνύει; Κι αν ήταν ο καλύτερος άνθρωπος; Εκεί σκοτώνεις, διεκδικείς, αλλά τον κλαρινογαμπρό δεν τον διεκδικείς. Ανεπίτρεπτο ολίσθημα… Ήταν σαν να λέει, αν ήταν όμορφος, ε μπορεί να τα σκοτώσει» ολοκλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: