Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ανδρέας Μικρούτσικος: Την Καθαρά Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν στην εντατική

Ανδρέας Μικρούτσικος: Την Καθαρά Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν στην εντατική

Το αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στα παρασκήνια του J2US

Από τα παρασκήνια του J2US ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου και εξήγησε ότι αύριο, δηλαδή την Καθαρά Δευτέρα, θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον αγαπημένο παρουσιαστή από την διασωλήνωση.

«Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική.

Αλλά ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα» ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα του Open Weekend.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: